rla Kızlar kızımın dünden beri ateşi var 37/38 /38.5 sürekli düşüremiyorum doktora götrdüm bademckler kırmızı bide israr yollrında bakteri var dedi napsam ateş düşmüyor antbytk daha bir kez kullndm yardım edin neler yapıyorum yok yasayan varmı inatcı ateşi
susiron rla. Geçmiş olsun bizimde ateş ve boğaz agrısı eşlik etmişti .Antibiotik 2 günden sonra ateşimizi kesti bizim (bogaz agrısı rahatlayınca ateste düştü ) ben bu surede zaten iştahıkesildiği için su içirdim sevdiği meyveleri tükettirdim bagısıklıgı düşmesin diye birde ılık pekmezli ıhlamur ve agzına sabah akşam pekmez verdim boğazı düzelince ateste düzeldi .Ve sürekli ılık duş eklem yerlerine ılık bez uyguladım sürekli emzirdim ve calpol kullandım .zor gercekten inşaallah kısa sürede kontrol altına alınır atesi
Lilya-t rla yaa bizimde öyle . 38 e çıktı ılık duş , calpol dusuremedim bı turlu. Doktora götürdüm geniz akıntısı var dedi . 5 aylık bebeğim insan ne kadar üzülüyor yaa ben soğukkanlı olurum diyordum ama olmuyormuş öyle .
aysun191993 Miniminimini Dunden beri dusmeyen ates bebegimde yaşıyor. Ilik suyla yıkıyoruz 37.5 oluyor tekrar 38 39lara cikiyordu. bizde doktora gittik kulak enfeksiyonu dedi. antibiyotik verdik saat 23.00 da. 1, 2 saat sonra gecti cok şükür. Fakat arada bir kasılma gibi birseyler oldu uyuyamadi bir turlu. Suan yeni uyudu. ilk defa boyle birsey yasiyorum.
rla susiron kac gün sürmüştü cnm bizede kulakta bogazda kızarıklık var dedi 37den asagı düşmüyor ve geceleri cıkıyor
susiron rla Ateş 3 gün sürdü boğazda 4. Günden sonra iştahı ve yutkunması düzeldi .Ateşte en fazla 38.6 lardaydık 3gün boyunca bi 37 bi 38 o aralık seyretti .sürekli uyku halindeydi ve. Sürekli emzirdim memeden başka bişey rahatlatmıyordu .Oda ısısını düşürmek banyo ve eklem yerine bez birazda olsa uyutur rahatlatır inşaallah …
Taze1mom Oğlumun ateşi benimde bir iniyor bir çıkıyor doktora gittik tahlilleri temiz çıktı ama hala ateşi vardı fitik verdi paranox s onunla düşürdük ateşi şimdi yine çıktı ama 37,5 ateş düşürücü şurup verdim şimdilik çıkarsa fitil atacağım
rla susiron bizimde öyle suan ck cıkmıyor ama inmiyorda 38.5 yada 37.3 ve geceleri cıkıyor hep gündüz daha 37 gece fırlıyor bu saat oldu düşürmeye çalşyrm 3 günmü🥺 bugn 2. Gündü kan be idrarda verdk temz cktı şükür bu ne anlamyrm ve cok üzülüyorum sizinde hep 37 midi en düşük
Taze1mom rla fitil 1 tane hastanede verdiler ben evde vermedim hiç bir de calpol değil de ateş düşürücü pedifen veriyorum dün gece yine ateşi çoktı pedifen verdim doktoru calpol ateşi düşürmez dedi
susiron rla aynen hep düşmeyen seyreden aralık hep 37 37.5 bazen birden 38 olurdu bi düşüremiyordum vallahi calpol kullandım fitil vermedim ben .Gece bile duşa soktum duş bile anca yarım saat serin tutuyordu ..Salgın var galiba garip bi şekilde herkeste ates kusma enfeksiyon var ..Antibiyotik bide ishal yaptı bagırsakları deli gibi çalısıyordu gercekten cok zor yaaa ahh
rla susiron ayyy cnm suan beni anlttın ya her bebek farklo ama içim içimi yiyor dün acile götürdüm olmadı bgn özele götrdm doktoru cagrdılr geldi evet en fqzla 38..5 gördüm ama ne ilaç ne dus indirmiyor yani üsteliyor sürekli cocgn keyfi yok ve affedersiniz su gibi ishal ıkınıyor ates desen 37.6 mesela 3 dk snra 38.2🥺🥺🥺🥺 bugn baskadm antbytge 1 kez kullndm inşllh bizede iyi gelir ck zor cocuk içinde yıprqtıc ishal ates ztn sıcak terliyorlar bn desen bütün gece agladm kıymyrm acile gdnce brsey yapamyrlar bgn kan i idrar verdk baska brsey yapmadnzmı düşmesi için ilaç tedavisi yani😥
susiron rla. Canım benim elimde carpol vardı dönüşümlü ikinci bi ilacı denemedim zaten doktor vermedi bide antibiyotik vardı .Üstünü soydum sadece bez kaldı bu surede giydirmedim bişey banyo sürekli banyo yaptırdım basını ıslatmadım her defasındaki üsütmesin bide diye .Bas ucuna soğan kesip koydum bu odadaki mikrobu alıp nefes almasını rahatlatıyor diye her hasta olmada kesip koyarım (oğlum 18 aylık bu arada ) biliyorum sirkeli su zararlı diyorlar ama artık son raddede ıslattıgım beze azda olsa sirke damlatıp koydum vucuduna napayım ..Böyle böyle biraz sabırla sukur atlattık .Yaptıgım buydu canım .Bide limon surun ayagına yada limon suyu +su ile ıslatıp corap viydirin diyorlar atesi kessin diye bunu yapmadım ne kadar dogru bilmiyorum .Aklıma baska bişey gelmiyor .Gecwck allahın izniyle üzülmeyin her hastalık ates cocugun bagısıklıgı için faydalı aslında bide buyönden bakmak lazım …Rabbim şifasını versin biraz daha sabır …
BenDenizMustafakemalinannesi Canım şuan salgın varmış iki gün önce oğlum da öyle oldu serum taktılar hemeb ateşi düştü. Bir de toz halinde bir antibiyotik verdiler şişe içinde toz . Suyla karıştırıp. Bide parol ve dolven dönüşümlü bir gece ateşi sürdü. Ilık duş aldirdik sürekli bide ara ara sirkeli su
rla BenDenizMustafakemalinannesi oglunuz ne kadarlık bugn kan aldılar ortalk koptu serum taktrmazki acildemi taktılar size? Bnmde bu iknci gün malesefki salgn varms evette düşmeyen ates ck zor antbytk bzede verdi ama henüz bir ekz kullandk daha
rla susiron allah razı olsn ck sagol 🤲🏻 Valla aynılarını yasıyorum belirtilerin birebir ishal basladı ates düşmğyor 37 den asagı bir anda 38 küsür vece artıyor ilaç verym yarm saat iyi dus aldryrm yarm saat iyi snra yne fırlams fln inşllh bzmde gecer ck geçmş olsn sizede 2. Gn bakalm
BenDenizMustafakemalinannesi rla 19 aylık ama serumu o kadar zor oldu ki çok ağladı kucağımda tuttum yatağa oturup. Bide emdiği için göğüste sakinleşti ama sakinlesene kadar canım çıktı
susiron rla . yarın daha iyi olacak bak göreceksin gündüz biraz daha keyifli olur ilaçlar anca etkisini gösterir annesi o yuzden