kdkdkdklsldl bence bir sekilde erken tedavi edilmeli.Bu durumla ilgilenen gerekli yerler vardir.Kendimden ornek vereyim.Ilk okul 2 sinifa giderken,okulumuzun arka bahcesi vardi baya buyuk bir alan.Kucuklerin oraya girmeleri pek istenmezdi.Kiz arkadasimla birlikte arkalarda yani bahcede dolasiyorduk.Guller vardi cok guzel acmis.Oralara bakarken birde ne goreyim simsiyah bir adam ellerinde siyah eldiven simsiyah giyinmis elinde bicak.Oradan nasil kacip sinifa kostuk anlatamam.Suan bile gozlerim doldu.Ben konusamadim ogretmenim bana inanmadi yalandan konusmadigimi sandi.Agladim siniftan kovup velimi cagirdi.Arkadasim iyiydi o da korkmustu ama benim gibi olmadi.Bazen hayal mi gordum diye dusunmuyo degilim.Ama oyle olsa arkadasimda gordum demezdi.Sonra ruh ve sinir hastaliklarina gidip şok verdiler duzeldim.Suan 24 yasindayim hala biriyle konusurken kekelerim cok olmasada şasiririm konusurken ve farkina varirim cok utanirim bu durumdan.Dalgada gecen olmustu.Esimle annemlerle konusurken olmuyor.Galiba bir ortamda konuya dahil olup birseyler soylemeye calisinca oluyor😪Acaba cocugunuz birseyden mi korktu veya bilinc altinda birseyler kurup korkmusta olabilir.