DaisyMom Musam 2 aylikken 2 saatte 60 cc veriyordum.3 ayina yakin 90 cc gecmistim.Suan kizim 5 bucuk aylik 120cc veriyorum.Ne kadar verirsen o kadar icer bebek.Fazla veripte midesi buyumesin bence.⚘
Yamanikomm Musam 2 saate bir 60 , icerdi 3aya yakin 90 icti somdi 3 aylik 120 iciyor, ben bebege mama verme diyemem bebek doymuyorsa mecbur veriyosun yoksa huzursuz olup avliyolar doymayip
Minikmucizemmmm66 Miniminimini benimki de iki saate bir 70 CC içiyor fazlasını veremiyorum iki saat i hiç geçirmiyor gece bazen üç saat oluyor şükür 3 saat uyuyabildim diyorum😅
Yamanikomm DaisyMom her bebek farkli sizin bes aylik bebeginiz 120 icerken benim 3 aylik bebegim 120 iciyor bebek doymuyorsa mecbur vericek baska caresi yok midesi buyumesin demissiniz ben size katiliyorum.o konuda fakat az mama vermek bebegin doymayinca huysuzlanmasi uyumamasi demek oluyor
Miniminimini Musam yok hayir 1 aylıkken kilosu 4300 simdi kac kilo bilmiyorum gidip öğreneceğiz bayagi aldı kilo sütüm az mama veriyorum
Musam Miniminimini benim oğlum da bir aylıkken 4300 dü şimdi 5750 sizde tarttırınca yazar mısınız merak ettim 😇😇
Miniminimini Minikmucizemmmm66 😊benimki bir gün akşam 10dan sabah 8e kadar yatmadı arife günüydü o günü hiç unutmam