Kiziveannesii Kızlar bebeğim 9 ay 10 günlük öksürüyor çok kötü bundan önceki postumda anlattım şu öksürük için ne yapabilirim evde doktor öksürük şurubu verdi bugün ama yavrum o kadar öksürüyor ki belliki boğazı acıyor ağlıyor
Hohomoromu Kiziveannesii çok geçmiş olsun Dr gitmedniz mi daha küçük olduğu için evde yapılacak çokta bir şey yok aslında ıhlamur çayı kaçıncı aydan itibaren di ona bir bakın isterseniz
Neseerol Kiziveannesii 2 aylık kızım da da öksürük vardı doktorumuz doğal prospan şurup verdi 2 günde kesti hatta 3 yaşında oğlumda da kullandım onda da 1-2 günde öksürüğü kesti özel bı ilaç zaten araştırıp deneyin isterseniz
Brsnysr Kiziveannesii prospan kullanıyoruz biz de bide arada ihlamur ve adaçayı 1-2 çay kaşığı şifa olur ins 5.aydayiz
Hohomoromu Kiziveannesii oksuuruk şurupları daha çok öksürtuyir zaten balgam i vs varsa atsin diye genelde öyledir merak etmeyin
Kiziveannesii Neseerol aynısını verdi 60 TL ye aldık devlet karşılamıyormuş bugün kullanmaya başladım
Minikellerim Valla canım bende 1 hafta oluyor öksürükten kurtardım oğlumu ne ilaç verdim yok. Soğanı piyazlık doğradım üstünü geçecek kadar bal koydum gün se 3 kere verdim 2 güne maşallah kesti balgamlı öksürüğü vardı en son bu geçirdi imkanın varsa dene