Huzurum 20 aylık oğlum bayramın ilk gününden beri hasta kusmayla başladı şuan ishal ve acıyo diye karnını gösteriyo ağzına bir lokma koymuyo bir kaşık çorba içmiyor cok üzülüyorum var mı başına gelen yazıyı gören nolur dua etsin yavruma rabbim şifa versin
Miniminiprens Huzurum çok geçmiş olsun canım. İnşallah geçer bian önce 😔 yani bilmiyorm hangi durumlarda başvuruylar ama eltimin çocuğu da böyle yemedi ağzına hiçbişey sürmedi eltim doktorunu aradı yemiyor diye getir serum takalım biraz enerjisi olsun açlıktanda iyice yorgun düşer demişti. Hem ishal için hemde enerji için serum vermişlerdi. Sende yarın bi danış bakalım
Bimelekannesi Huzurum ahh ah 17 aylık kızım bayramım 1. Gününden beri tam bu haldeyiz kusma ve ishal ağzına bir lokma sürmüyor doktora götürdüm salgın var dedi dört gözle duayla bekliyorum iyileşsin diye nolucak böyle bilmiyorum
Kiziveannesii Amin canım Allah hepimizin bebişine şifa versin bizimkinde ateşlendi antibiyotik sonrası öksürük ve burun akkntısına çevirdi 🤦♀️
Huzurum Bimelekannesi benimki emiyor ama 20 aylık doyurmaz ki onu birrde su içiyo. Rabbım tez zamanda hayırlı şifalar versin hepimizin evladına
Song Emıyorsa yemese de dert etmeyin.bol sıvı tuketin. emmıyorsa doktara goturun ve serum taksınlar eminim iyi gelecektır