Atamom16 Ikrazumra19 bugün biontech ilk dozunu oldum kol ağrısı var. Biraz zorluyor kol hareket edince ağrı yapıyor 😏
Recbeyer Ikrazumra19 bugün 2. Dozunu oldum biontec ilkinde kol ağrıdı bide vücudumda yanma hissi oldu ama 2. Dozunda suanlik bisey yokk
MinikAsyam Ikrazumra19 bayramın birinci günü ikinci doz aşımı oldum biontech. hafif bir kol ağrısı dışında ikisinde de bir şey yaşamadım. Korkunun ecele faydası yok maalesef bu illet başımızdan başka şekilde gitmeyecek 🤷🏽♀️
Atamom16 Ikrazumra19 bende korkarak gittim eşime bana bişey olursa çocuğuma iyi bak falan emanet ede ede gittim ama çok şükür bişey olmadı
Ikrazumra19 Recbeyer sifa olsun tsk ederim insani korkutuyorlar ya kalp krizi falan filan ne bilim korktum
Gizemkapl Bnim ablam suan konuşamıyor aa uu şeklinde sdece knusuyo dun telfnla aradm icm gttii haline. 2. Doz da yan etki yapti rbot gbi hareket edemiyor bn de asi olucktm vzgctm
sadelikdenemesi Biontech 2 dozu da oldum, ilkinde kol ağrısı oldu, ikincide kol ağrısı + hafif üşüme (ateş çıkacakmış gibi) 1 parol aldım akşamına.