Edanazile Arkadaşlar bir haftadır şehir değiştirdik geldiğimiz şehir çok sıcak 6 aylık bebeğim 2 kere çiş yapar oldu şimdi 12 saattir yapmadı. Sabah da kuru bezinde akıntı gibi bir şey vardı. Sıcaktan korkma diyorlar. Sizde de var mı normal mi?
NurSema01 Edanazile bol bol emzir ya da su içirebilirsin bizde adanadayız sıcaktan bezi dolmuyor sadece bunun için hastaneye gittim doktor su verebilirsin terlediği için az çiş yapıyor demişti bebeğim 6 aylık
Alminazli Terle attiklari icin az çiş yapio olabilir ama yinede bi doktora göster ne olur ne olmaz akıntısı da olmus kafan rahat eder
Edanazile Alminazli Götüreceğim ama malesef hepsi bayram izninda ve çocuk doktoru olan acil yok burada :(
NurSema01 Edanazile sabah bağladığım bezi akşam çıkarsam 1 yada 2 kere yapmış oluyor yani 12 saatte 1 yada 2 kere yapmış oluyor yaylaya gitmiştik orda bezi dolu doluydu sıcaktan dolayı şehirde az yapıyor
Edanazile NurSema01 O zaman bizimki de öyle:( farklı şehre gelince hem tedirgin oldum hem de doktor bulamıyorum:(
Halil_22 Edanazile bebeginiz erkekmi kizmi ayni seyi oglumda yasadim acil sunnet demislerdi sunnetten sonra duzelmisti iyikide goturmusum doktora idrar zehirlenmesi olur demisti