dgr35 Merhabalar, malatya’ya tayinimiz cikti. 2.5 aylik oğlum var. Burada önerebileceginiz özel hastane ve iyi bir cocuk doktoru önerebilirmisiniz?
Hifaskkk44 dgr35 merhaba sizlere gözü kapalı Mehmet turfanda diyorum başka düşünme derim ben iki çocuğumunda bütün takiplerini orada yaptırdım hala da öyle oraya gidiyoruz
askeresi-44 Özel Gözde akademi hastanesinde Nazan poyraz var ben ona götürüyorum 1 yaşında oğlumu birde Mehmet turfanda var özel kliniği var orayida düşünebilirsiniz. ☺️
zehram13 Hifaskkk44 merhaba doktor tavsiyesi yorumunuzu gördüm de bende n doktor arayışındayım Mehmet turfandayı bende biliyorum da söylenildiği kadar iyi mi birde acaba muayene ücreti tahlil falan çok mu cevaplarsanız çok sevinirim yani ben çocuğumda alerjiden şüpheleniyorum da onun için gitmeyi düşünüyorum
sedasyln Merhaba Özel gözme sıtmapınarı Levent Akkuş yada Volkan Işık ikiside birbirinden iyi kızımı götürüyorum çok memnum. En güzel yani istediğim zaman ulaşabiliyorum :)
Hifaskkk44 zehram13 iyi sözü bu doktorun yanında az kalır ücret olarak 350 tl bütün tahliller dahil ne işlem yapılırsa yapılsın bu fiyata dahil ben yaklaşık 4 yıldır kendisini tanıyorum kızımı onunla büyüttüm şimdi de oğlumu götürüyorum ücret ilk başta çok gelebilir ama gidip tanıyınca ne demek istediğimi anlarsınız
zehram13 Hifaskkk44 Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için bende çok iyi diye biliyorum ilk çocuğum benim onun için hiç gitmedim ama çok kişiden duydum bende gideceğim
Hifaskkk44 zehram13 kesinlikle tavsiye ederim zaten şuan da başka özel doktora bile gitsen o para senden çıkacak
zehram13 Hifaskkk44 zaten gittim iki kez ama memnun kalmadım gittiğim özel hastaneden para sıkıntı değil de özel poliklinik olduğu için bilgim olsun istedim
zehram13 Hifaskkk44 birde acaba ben Mehmet turfandaya gittim diyelim önemli bir durum olduğunda kızımla aramak için numara veriyorlar mı iki çocuğunuzu götürdüğünüz için biliyorsundur
Hifaskkk44 zehram13 evet veriyorlar misal gece çocuğunuz hastalandı diyelim doktoru arıyorsunuz o sizi anlaşmalı olduğu hastaneye yönlendiriyor oradan kendi doktorla iletişim halinde oluyor
zehram13 Hifaskkk44 teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için birde anlaşmalı olduğu hastane hangisi acaba merak ettim ☺️