Ayselcvk Kızım 10 ay 23 günlük doğum gününe akülü araba almak istiyorum ama daha erken diyorlar. Zaten uzaktan kumandali da kullaniliyor bizim bura boş arazi gibi çok rahat eder diye düşünüyorum, sizce çokmu erken yoksa kullanabilirr mi?
tosbikinannesi1 Ayselcvk bence kullanabilir kullancak alan varsa bende düşünüyorum aslında ama görümcemlerin ikiside bence alma pişman olursun diyor😂 ikisinin de var
Minikuzu Ayselcvk bende ilk doğum günü diye alalım dedim evet uzaktan kumandalı ve aşırı eğleniyor fakat sitede oturmuyorum kullanabileceği bi yere gidelim diyorum araba ağır ve araca yerleşmiyor. Şuan an olsa küçük bi araba alırdım her yere taşırdım. Aldım fakat pişman mıyım aslaaa her geçen gün fiyatı artıyor ve aklı erince illa ki birilerinden görüp isteyecektir elimizde bulunsun :))
pikacuu Ayselcvk Benim oğluma aldık biz içine koyduk gezdiriyoruz çok hoşuna giditor. İlk sesinden dolayı korktu ama alıştı sonra. Erken değil bence alın eğleniyorlar. Alacaksanız pilsan marka alın daha dayanaklı sağlam iyi yani
Ayselcvk tosbikinannesi1 ya çok hosuma gidiyor bir çocuk da görünce valla alıcam :) sende al bence binsinler bizim zamanımızda akülü araba mı vardı ben binemedim o binsin :)
Annisss tosbikinannesi1 yok valla eğer kullanacak alan varsa pişman olmazsın benim oğlum çok seviyor ama yerim müsait değil var ama kayinvalidemde binebili yor sadece
tosbikinannesi1 Ayselcvk gönül ister ki hepsi ni alalım görsünler binsinler ☺️ gücümüz yettiğince tâbi
Ayselcvk Minikuzu kuzum bura boş yani yol değil ara bi yer 2 ev var o yüzden çok rahat gezebilir burda bende dusunuyorum işte bakalım inşallah yarın bakıcam
Ayselcvk Fistik-48 canım ben ankaradayım Yiba çarşısı diye bir yer var oraya bakicam toys şhopta 2.700 audi araba bi yerde sorduk aynısı 1.850 o yüzden yarında bakıcam ona göre alıcam
Fistik-48 Ayselcvk Anladım Ben de bim e geliyorsa alacaksınız sandım a101 e falan Sadece buralara ulaşabilirim
pikacuu Ayselcvk Evin içinde bebeğin gözünün önünde dursun gidip arabanın orası burasıyla oynaya oynaya alışıyor. Evde pratik yapın içine koyun gezdirin arabayı boş çalıştırın sesine alışsın. Hayırlı olsun cnm bnm 🙏 🥰