agacal kızlar merhaba 2 gün önce doğum yaptım ve dikişlerim var. idrardan dolayı çok yanıyo. bu durumu hafifletmek için, çabuk iyileşmesi için bi öneriniz var mı ? ne kadar zamanda iyileşir 😢
Rubab_Mommy agacal O aşiri aci agri 10 gun icerisinde gecer,eger dikişleriniz fazla degilse.Ama sizisi 40 gun suruyo.Kantoron yagi suruluyordu galiba dikişlerin yerine.Tam emin degilim.Bilen biri aydinlatir şimdi🌸
Ebrukks Firo krem kullan canım duştan sonra orayı kurut güzelce sür sonra benımde dıkıslerım vardı oylece hem erken ıyılestı hem acı hıssı azaldı her lavobadan snrada surebılırsın 😘😘
Barlasb10 Asla nemli bile bırakmayın dikişleriniz düştüğünde bile zaten çok kısa sürede siz anlamadan düşüyorlar yeter ki kuru kalsın mikrop kapmasın çok dikkat edin 🙏🏻 Bebeğinizi de güle güle büyütün sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah🥰
agacal Barlasb10 çok teşekkür ediyorum 🥰 kurularken göremediğim için ve acıdığı için emin olamıyorum nereyi kuruladığımdan, umarım yapabiliyorumdur
Kaptan38 Tuvaletten çıkarken kurulayip batikon sürün suan çok normal acı hissetmeniz ama geçecek 10gunden