Beycaamommy Kızlar bebeğiniz kaç aylıkken diş çıkardı diş çıkarması kaç ay sürdü önerileriz var mı 🙏🏻😊
GiybetReis Beycaamommy 3. Aydan beri damağımız kaşınıyor. 5.aya giricez kaşıntı çok arttı ben anlamıyorum diş miş durumlarından pek. Tecrübesizim😅 ailelermiz diş geliyor diyor ama haftaya doktorumuz söyler bakalım
Beycaamommy GiybetReis en erken 5.ayda çıkarıyorlarmış ama çok hzursuz bebeğim ağlıyor sürekli el ağzında😔
GiybetReis Beycaamommy ben 6. Ay diye okumuştum en erken diye ama tabi yanlış bilgi vermek istemem okuduğumu söylüyorum 😊
Beycaamommy GiybetReis bende de bebeğim ilk yılı kitabı var bende ordan okumuştum 5. De çıkarabilir diye
Beycaamommy Kubrik5734 yumruğu ağzında çok salya akıtıyor huzursuz birde elinle biraz damağını kaşı rahatlıyosa ağlaması kesiliyosa kaşınıyordur büyük ihtimalle ben öyle okudum yani kitaptan
MinikAilemm Damakları kızarmaya morarmaya başladıysa dişi geliyordur bnmki 6 buçukken çıkardı o aylarda herşeyi ağza götürürler salyası olur ama 6. Aydan erken çıkacağını sanmam canım 🙌