maggie Merhabalar bebeğim 7.5 aylık ek gıdada muhallebi falan yapıyorum ama doymuyor mama da içiyor mamanın içinde süt var acaba muhallebiye de yarı süt yarı su koysam zararı olur mu
Rose1221 maggie bana da doktorum sütle yap dedi ama korktum sıkıntı olmaz mı 1 yaşından önce dedim o alerjik bebeklerde olur sen sütle yap dedi. Sonuç yapamadım korkuyorum 😊
Rose1221 maggie bana da yazarsanız sevinirim 😊 hipp Elmalı sütlü aldım ben de arada onu yapıyorum suyla ama içinde süt bar onun bari ordan alsın diye 😊
Aysima012 Ben sütü 8 aylıkken verdim daha sonra oğlumda kabarma oldu doktorumuz 2 yaşından önce verme dedi herkes bir olmuyor tabi ama erken bence
Vanilya maggie Benim kızım şu an 15 aylık. 13 aylıkken süt ile yaptğım muhallebi alerji yaptı. 1 yaş öncesi süt zaten sindiremiyorlar direkt atıyorlar zararlı. 2 yaşa kadar da direkt önerilmiyor yine. Sütsüz tarifler de çok güzel oluyor canım öyle de dene istersen
Asl90 maggie canım koyma çok erken hatta bir yaştan sonra bile olabildiğince verme. Bağışıklığı çok düşüren birşey inek sütü. Yoğurt kullansan çok daha iyi
Vanilya maggie Sütün o ayda bir besleyeciliği yok ki. Pirinç unundan muzdan vs. De yapılıyor muhallebi ve doyurucu.