eczanecianne bktss allerjik durumlarda kullanabilirsiniz yan etkileri hafif uyku hali olabilir. Korkmayınız geçmiş olsun
bktss Simurg Simurg 1 yaşında çocuğumun karnında alerjik kızlarıklar var bayaa bi arttı, doktora sormadan bugün verdim de acaba bi sıkıntı olur mu, siz ne için nasıl kullandınız sonuçları ne oldu
Simurg bktss kızımda bir ara polen alerjisi olmuştu burun akıntısı ve hapşırık için kullanmıştım. Bebeğinizin alerjisi neye? Doktorunuz varsa sorun şimdi isterseniz. Bir hafta düzenli kullanımda iyileşti kızım
bktss Simurg herşeyi yediriyorum ne oldu anlamadım şuan da doktorlar tatilde hep cumartesi başlıyorlar ulaşamıyorum doktora, çok korkuyorum karni falan hep kızardı :(
Simurg bktss kaç aylık? Alerjen besinler az çok bellidir ne yedirdiniz mesela kızarıklıktan önce? Çok geçmiş olsun
Mgee Kızımın da su anda öyle tüm vücudu kızarık doktora gittigimizde deloday şurubu verdi ben aksamlari yarim ölçek kullaniyorum
bktss Simurg 1 yaşında, her zaman yediği şeyleri yedi ama belki fazla gelmiş olabilir yumurta her sabah veriyordum, dün gece yatmadan verdik şurubu bu sabah büyük ölçüde geçmiş çok şükür