Partk Kızlar bebeğiniz bir acıkmada kaç cc anne sütü alıyor sağıp veren bilen var mı çalısan anneler ya da dısarı cıkarken sağıp bırakıp çıkanlar bilir muhtemelen .meme reddi var arada sağıp veriyorm ama doyup doymadgnı anlamıyorm bazen 40 cc den sonrasını almıyo az değilmi
Muhteriz Ben bazen sütümün az olduğunu hissettiğimde ve doymadığında emzirdikten sonra yapıyorum 90 içiyor bazen 60 belli olmuyor ama bi aralaf çok iştahsızdı 50 zar zor içiyordu
Nastca Kac saatte 40 cc iciyor? Benim oglum hic emmedi sagip veriyorum. Su aralar 2 saate 100 110 falan iciyor. Tabi daha az ictigi de oluyor ama 40 cc cok az bence.
Partk Nastca yarım saatte bir emmek istyo benm kızım hiç 2 saat emmeden durduğu olmuyor karnını tam doyurmuyor sonra bi daha istyor 😣
Nastca Partk yarim saate mi 40 cc iciyor o zaman yeterli bence. Benim oglumda bi ara 45 dk ya da 1 saate acikiyordu. Su aralar 1 2 ya da3 saate bir acikiyor. Cok degiskenn
LINATUNA Ben 13 aralıkta doğum yaptım oğlum sadece anne sütü içiyor ve son 1 haftadır çok iştahsız memeyi reddediyor ancak 4 saat araya girecek ki öyle memeyi emecek çok moralim bozuk bu duruma şu ana kadar gelişimi güzel gidiyordu ama bundan sonrası beni düşündürüyor
Dilosss Bende günde 1 defa süt sağıp veriyorm bazen 90 cc iciyo bazen 110 falan.. ama tabi aradaki zamana bağlı. Mesela az önce 20 cc mama icti
Nuryalcndag LINATUNA düzelmeye başladı kendi kendine gittim idrar kaka tahlili yaptılar enfeksiyon varsa meme reddi olurmuş ama enfeksiyon çıkmadı
ikicocukannesi__ Bizde 3aralık doğumluyuz hem meme hem mama olarak gidiyoruz sütüm yetmiyor sabahları 60 70cc içiyor akşama doğru artıyor 120cc içiyor 3saat arayla besliyorum genelde
Dilosss ikicocukannesi__ bebekten bebeğe değişkenlik gösteriyo mama miktarı ve artık büyüdükleri için sık sık yemiyorlar bence bizim arada 4 saati buluyo
Rojdaalma Benimde bebegim geceleri uyumuyor ne yapmalıyım düzelmişti aslında ama neden yine böyle oldu yaaa 10 aralık doğumlu memeyi de bu aralar istemiyor
Dilosss Nuryalcndag enfeksiyonla meme reddinin alakası oldgunu ilk defa duydm:( acaba bizimde mi ondan oldu
Nuryalcndag Dilosss kesinlikle çok alakası var canım enfeksiyonla meme reddinin, az kilo almanın, alamamanın ve kilo vermenin alakası çok, doktor ilk idrar ister hemen
Dasdili Partk 100-120cc içmesi gerekiyor canım. Ama atak haftasına yakalandık galiba hep bi beslenme sorunu 😞