SheShines Kızlar oğlum 1 yaşında 25 günlük. Sıralaması var yürüme desteği ile koşuyor bildiğiniz. Yaklaşık 1 haftadır da hiç bir destek olmadan ayakda durabiliyor 6 saniye kadar. Sırada ne var? 😅 Tahminen nezaman yürür sizce?
Deletedmom_29 SheShines daha bebeğim yürüme emaresi göstermedi ama gözlemlerime göre bugün yarın da yürüyebilir bir ay sonra da ama daha fazla gecikmez inşallah 🌸🧡
Deletedmom0099 SheShines 3 aydır sıralıyor ve 1 dakikaya kadar tutunmadan ayakta duruyor, tutunmadan oturma pozisyonundan ayağa da kalkıyor. ama yürümüyo 😂
Sincapbebek SheShines bi doktordan siz yürütmeye çalışmayın diye duydum isterseniz desteği biraz azaltıp onun cesaretlenmesini sağlayabilirsiniz. Benim oğlum 11 buçuk aylıkken başladı ama hiç yürütmedim ve yürüteç falan da kullanmadı kendisi koltuklardan tutuna tutuna cesaretlendi
SheShines Sincapbebek Ben yürütmeye çalışmıyorum canım kendisi destek alarak yapıyor. Yürüme desteğini kullanıyoruz yürütec değil. :)
Nohutannesi SheShines tahmini olmaz bu işlerin ama sıra da bir iki adım atması var. Denemelere başlıyorlar. Sonra da cesareti toplayınca yürüyorlar. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah 🙏🏻
Sincapbebek SheShines He yürüme arkadaşı diyorsunuz ben destek deyince siz kollarından yürütüyosunuz sandım :)
SheShines Sincapbebek Evet yürüme arkadaşı, kollarından tuttuğumuz da oldu ama öyle hoşuna gitmiyor salıveriyor kendini 😄 hayırlısı bakalım