Birkucukeylulmeselesi Korse alıcam askılının altı kısa gibi geldi alt karnımı tutmaz diye düşündüm ama askısız da toplanır ortaya diye düşündüm bilemedim bilgisi olan yazarsa sevinirim
Birkucukeylulmeselesi Birkucukeylulmeselesi birde instagramdan alıcam salcikorse sayfasını önermiş bi arkadaş buradan alan varmı ya da başka güvenilir çok memnun kaldım dediğiniz bi korse fiyatı
prenses10 Birkucukeylulmeselesi askısız olanı al kesinlikle. Askılı olan göğüsler ağzına kadar çıkarıyor. Bi kıyafetn altından falan giyilmez. Göğüsleri 3 bedrn büyük gösteriyor
Alyameltem Birkucukeylulmeselesi yamunakorse alın bence korsede tek geçerim askılısını kullanmak çok daha zor ikisi de var bende askısız alın istediğiniz bölgeye indirirsiniz
Nehir7778 Bende sezeryan oldum 50 gün oldu yaklaşık yamuna veya owli bakıyorum.siz baktınız mı bunlara?
Birkucukeylulmeselesi Nehir7778 yamuna çok pahalı diğerini duymadım buradan bir arkadaş yazdığım sayfayı önermiş yamuna gibi vs diye ama kararsızım
prenses10 Birkucukeylulmeselesi askısız bende yamuna vardı. Toplanmıyordu. Başka markaları bilmiyorum canım ama askılı olan hepsinde aynıdır bence. Kız kardeşimde vardı askılı. Göğüsleri ağzına kadar çıkarıyor kesinlikle tavsiye etmem
Birkucukeylulmeselesi prenses10 teşekkürler canım bunu öğrendiğim gerçekten iyi oldu bende askısız toplanır diye askılı alayım diyordum almam ama