Esleminannesiii Kızım 1 aylık meme reddi yapıyor sanırım memeye yaklaşınca ağlamaya başlıyor yada biraz emip ağlıyor bende göğüs kalkanı kullanıyorum onda bireken sütü kaşıkla versem bişey olur mu yoksa rahata alışır hiç mi emmez 😟 yardım edin lütfen napayım 😔😔
ASLIHAN2019 Esleminannesiii bırak çok açıksın zorlama kasiklada verme...bide göğsünü karbonatlı suyla temizle acıkınca yorulunca Allahın izniyle emer üzülme güzel anne
Defnesuram Esleminannesiii göğüs kalkanında biriken sütleri dökün sakın vermeyin göğsünüzü sağıp kaşıkla verebilirsiniz
Esleminannesiii ASLIHAN2019 üzlmemeye çalışıyorum ama elimde değil 😔 karbonatlı suyla neden temizliyim emsin diye mi
ASLIHAN2019 Esleminannesiii hijen dursun diye acıkınca emer...bazen sagmiyoruz ya unutuyoruz temiz olsun göğsümüz
Minikurabiye Göğüs kalkanının iki tür kapağı var birisi delikli birisi deliksiz delikli olan göğüs hava alsın diye, onda biriken sütler kullanılmaz ama deliksiz olanda biriken süt kullanılabilir
Saliha0540 Esleminannesiii canim aynisini yasamis birisi olarak söylüyorum kasikla yada biberonla rahatliga alışıyor emmek istemiyor.ihtimalle gazi var yada uykusuz olduğu icin emmede diretiyordur.once bebeginin dilini anlamaya calis kuzum.uyku arasinda memeni teklif et daha sonra mutlaka hergun banyo yaptır ve o rahatlikta teklif et.ve asla kafasini tutup zorlama eger agliyorsa kaldir sakinlestir sonra tekrar teklif et.los isikli ve muzikli ortam da seninde sakin oldugun zamanda bebegini guzelce kucagina al kafasını oksa konusarak emzir.unutma sen streslendikce oda sinirleniyor.oglum dogdugundan beri hep isteksiz emdi suan 5 aylık ve daha yeni yeni kendi istegiyle emiyor.sakin biberon vereyim deme.ama cokta ac birakma.eger cok acsada emmiyorlar.sabirla diraniyetle insallah sorunun çözülür
Fatmanaz Esleminannesiii yapma canım 3 ay oldu ben hala işkence çekiyorum sanki emziremiyorum bi emiyor bi emmiyor deliye dönüyorum yapma daha 1 ay olmuş pes etmek için çok erken eşim alttan pışpışlıyor ben memeyi vermeye çalışıyorum bazen başarılı oluyoruz bazen olamıyoruz ama emmesini çok istiyorum sanırım gazı çok bizim bebeklerimizin
Yavuzuannesi2012 Esleminannesiii bizde meme red yaşıyorduk hatta ben bi ara şırıngayla vermeye başlamıştım doktoruna sordum sakın öyle yapma alışır memeyi bidaha almaz dedi. Oturarak emmiyorsa ayakta hoplaya zıplaya şarkılar söyleyerek emzir. Az emiyosa bu şekilde sık emzir dedi. O kadar yorulmuştum ki 4-5 gün sonra düzeldi ama şimdi kucağa alıştı hep o şekilde hoplatılmak istiyor. Şimdi de onu düzene sokmaya çalışıyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Esleminannesiii Yavuzuannesi2012 bende çok yoruldum çok üzülüyorum beni itiyor bide daha 1 aylık beni sevmiyormus istemiyormuş gibi hissediyorum 😟
Esleminannesiii Esleminannesiii bide başkasında susuyor ben kucağıma alınca ağlamaya başlıyor süt kokusu aldığı için bende çok üzülüyorum
Fatmanaz Esleminannesiii aman kıyamam ben sana kuzum olurmu öyle şey o seni seviyor onun sana ihtiyacı var senin kokuna sen daha bakmayı bilmiyorsundur ondan sende ağlıyordur sahiplenmeyi tam olarak yapamıyorsun anlaşılan sen ona çok sıcak bak lohusa psikolojisi hepimiz yaşadık 😂 kucağında göğsünde uyusun bazen ara ara yap bunu çok iyi gelecek
Esleminannesiii Fatmanaz 1 ay kaynanam yanımdaydı ona alıştı ben emziriyodum kucağımdan alıyordu bende ağlıyor ona gidince susuyor 1 haftadır tekiz kucağımda uyutuyorum boynumda uyutuyorum kucağıma alışması da umrumda değil banada iyi geliyor onada😕
Fatmanaz Esleminannesiii canım alışsa birşey olmaz benim alıştı hergğn kucağımda uyuyordu şimdi beşiğinde göğsünü aç sürekli o aldın kokunu seninle uyuyunca daha erken emmeye başlar en azından
Esleminannesiii Fatmanaz kucağımda uyutup beşiğine koyuyorum yanımda uyutmaya korkuyorum bişey olur diye ama elimden geldiğince boynumda uyutuyorum kokumu alsın diye
Fatmanaz Esleminannesiii uyanıkken gündüz göğsünde kalsın canım korkma hiç birşey olmaz gece koyma uykuya dalarsın falan