Tortilla_ Kızlar kuzenim aşılama oldu. Bugün 15 inci günü. Adetine 4 gün var. Bugün kanaması olmuş. Pembemsi dedi. Morali sıfır. Evde test çubuğu da yok. Kan vermeye de gitmiyo. Göreceğimi gördüm diye. Bundan 4 gün önce de evde normal test çubuğu ile silik çizgiyi görmüş ama erken gebelik testi ile çizgi yok dedi. Hani bişey de diyemiyorum. Moral vermeye çalışıyorum bende kötü oldum. 2 senedir de deniyor. Acaba gebelik var mı yok mu ? Başına gelen var mı?
Nohutannesi Tortilla_ moral vermeyin. Sadece yanında olun, bu kadar. Siz onu teselli ettikçe umut edecek, sonra ya hamile değilse? Umut edip bir anda yıkılması kadar can acıtan bir şey yok. O nedenle belki hamilesindir falan diye teselli etmeyin, yazık
incikusunannesi Benim de pembemsi lekelenmem olmustu ama az miktarda, adet olacağım sanarken hamile olduğumu öğrenmiştim.
Tortilla_ incikusunannesi Allah’ım inşallah öyle biseydir. Ben pozitif düşünüyorum ama Rabbim hayırlısını versin demekten başka bişey diyemiyorum
Tortilla_ snowflake Inşallah öyledir. Ben pozitif düşünüyorum. Ama yoruldum diyor . Pes etme dedim hayırlısı neyse o olur dedim de demekle kalıyorsun işte.
snowflake Ben tam bitti dedim pes ettim hamile olduğumu öğrendim çok zor diyordu doktorlar sonunda kendiliğinden oldu şuan kucağımda çay kaşığı kemiriyor 🥰 çok şükür Allahıma
Tortilla_ snowflake Allah bağışlasın 🥰🥰 Az önce konuştum kanama devam etmiş adet oldum dedi. Hayırlısı olsun artık 😔
Tortilla_ Nohutannesi Yok yok hiç birşey demedim zaten. Hayırlısı olsun dedim . Pes etme dedim. Zaten şimdi konuştum kanamanın devamı gelmiş adet oldum dedi.. Yok sanırım yani. Nasip dedik
Nohutannesi Tortilla_ ben üç bebek kaybettim. “Allah bazısına nasip etmez, herkesin çocuğu olacak diye bir şey yok benim de olmayacak, olsun napalım “dedikten sonra hamile kaldım nohutuma. Zordu çok zor. Allah arkadaşınıza da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Kimseyi evlatla sınamasın