Elizzzzzz 20 günlük bebeğim var gaz problemimiz var sab damla aldım eşim her gün kullan diyor ama ben gazı olunca veriyorum , eşimi dinleyip her gün mü vermem gerek bağırsakları alışır diye korkuyorum
HatunKisisi Elizzzzzz benim bebeğim çok gazlı doktor kontrolünde günde 3-4 defa 15 er damla veriyorum
30undabiranne Elizzzzzz bizde kullanıyoruz günde 4 kere 15damla hergün. Düzenli kullanınca işe yarıyormuş öyle demişti doktorumuz
Alpbeybi Elizzzzzz günde 3 kez 10 damla düzenli olarak aynı saatlerde vermeye başlamadan tam verim alamadım ben. Bu şekilde kullanmaya başladıktan sonra gaz sorunu çözüldü. Doktorumuz da bu şekilde kullanımı öneriyor. Diğer türlü verim almak zor
asliuyar Elizzzzzz o zamanlar günde 3 kere 5 damla veriyordum. Saati saatine kullanılmazsa bi etkisi olmuyormuş diye biliyorum ben. Sonra hareketlenmeye başlayınca gaz sancıları geçti. Kendi çıkarmaya başladı. Bir ay anca kullanmışımdır.
HatunKisisi Elizzzzzz çok gazlı olmasaydı bende tercih etmezdim sizin gibi, vermezsem ağlamaktan helak oluyor maalesef. Doğal şeylerde denedim faydasız bu da biraz olsun rahatlatıyor
Meva0407 30undabiranne bir defada mı 15 damla veriyorsunuz acaba bende 8 damla veriyorum ama huzursuzluğu arttı artırsammı acaba
30undabiranne Meva0407 evet her verdiğimizde 15 dmla veriyoruz biz 10 damla veriyorduk. Sonra küvezdeyken ona bakan doktora gittik doktorumuzj değiştirdik yanı sordu bize ne kadar veriyorsunuz diye pek işe yaramadı 3 kere 10 damla veriyoruz dedik doktorumuzda bu ilacın normal kullanılması gereken şekli günde 4 defa 15er damla dedi.
Oykumm_21 Elizzzzzz canım forbies minnes probiyotik kullan gaz damlalarını göre daha iyi doğal içerik bende sab simplesx kullanıyodum doktor kimyasal verme dedi probiyotik ayrıca sindirimini duzenliyo doktoruna sor kullanabilirmiyim diye bizim doktor organikci biraz