Hdus Merhaba arkadaşlar bebeğim için kafatasında şekil bozukluğu sebebiyle istanbulda özellikle pediatrik alanda uzmanlığınolan bir doktor arıyorum. Devlette çalışan olursa çok sevinirim özeller çok pahalı🙁
Dmlagclu Hdus merhabalar bir sorum olacaktı 8aylık kızımı cocuk doktoru kafasının onu biraz sivri beyın cerrahısının görmesinde yarar var dedi bende ankaradayım doktor arastırıyorum ama birazda korkuyorum acaba size ne demişlerdi
bbmoms Hdus ne yaptınız bebeğiniz nasıl İstanbul da Adnan dagcinar eğitim araştırma hastanesi nde diye biliyorum
Hdus bbmoms çok şükür ameliyata gerek yok dedi. Ama çok iyi bir doktordu herkese tavsiye ederim. Sağolun
bbmoms Hdus çok sevindim adınıza bu işi. Yapan doktorlar sayılı Adnan bey de İstanbul da uzman başımıza gelince çok araştırdım biz bursa da olduk özgür hoca mükemmel bir doktor o da Allah razı olsun
bbmoms Dmlagclu Ankara da bı işin uzmani harun demirci ona gidin inşallah bir şey çıkmaz biz ameliyat olduk bursa da
Hdus Dmlagclu inşallah önemli birşey olmaz. Oğlumunda öyle sivrilik falan var. Ama bi operasyon önermedi doktor bey