cinara Guzel anneler bebislerinizin renkli kiyafetlerinde lekeleri nasil cikariyorsunuz?yardim edin lutfen
Alyameltem cinara Dalin granül sabunla yıkıyorum 40 derecede ön yıkamalı bir de köpükte bekletme programı var onda bekliyor mis gibi çıkıyor leke çıkarmak için birşey kullanmıyorum yumoşun bebek yumuşatıcısını kullanıyorum beraberinde sadece
Hazal8 cinara benim öyle elbiseleri bi tencereye alıp üzerine toz deterjan döküp 10 dk kaynatıyorum sonra tertemiz oluyor
[silindi] İki gün geçmiş kimse yazmamıs beyazlar için en fazla çamaşır suyuna yatırılıyorda renkliler için leke çıkarıcı olur galiba vanish felan
Nurdane111 İki farklı leke çıkarıcı bürün denedim bir Minirois in ki aldım hiç memnun kalmadım ikinciye hıghgenic galiba böyleydi yazımı bu ürünü aldım yüzde 95 başarılı bir ürün Ama diğeri gibi bebeklere özel üretilmemiş Ben yine de kullanıyorum
Nurdane111 Mervetahir Trendyol dan 200 ml i 11.75 aldım küçük bir şey ama azı bile etkili oldu ğu için hemen bitmiyor
cinara kizlar buldum leke cikarici vanish renkli kiyafetler icin olan migrosta su 1440 ml 20 tl ye inmis muhtesem bi sey 💖