Prensesannesiiii32 38 günlük bebeğim mama+meme besleniyor. Kolay kolay uyumuyor saatlerce ayakta. Uyuyuncada 4 saat aralıksız uyuyor. Uyandırmalı mıyım beslemek için ?
Kevseryldz Prensesannesiiii32 uyusun canım benimde öyleydi şu an 63 günlük çok şükür düzenimiz oturmaya başladı. Doktor bana 1 Aydan sonra uyku arasında yedirmeye çalışma hatta uyandırma dedi gerçekten kendi kendine düzen oturtuyolar dayanın 15-20 güne herşey daha kolay olmaya başlayacak 😊💜
Prensesannesiiii32 Kevseryldz öyle mi bende çok korkuyorum acaba şekeri falan düşer mi diye çok teşekkür ederim 🥰🥰
KaderturanAlp Prensesannesiiii32 ama mecbur emzirmen gerek dişini sıkacaksın benm oğlum 4 aylık oldu yenü yeni uyku düzenleri oturmaya başladı 3 ay sabaha kadar ayaktaydım
Kevseryldz Prensesannesiiii32 tabi ki şahsen ben öyle yaptım arkadaşımın bebeği de aynıydı oda bu şekilde devam etti hemde bebek artık huzursuzluğu aza inmeye başladı. Burda arkadaşlar iki saatte bir dedi ama o uyanık olduğu vakit için geçerli. Artık bebeğin Yenidoğandan çıktı deneyin farkedeceksiniz çünkü uykusunu alamayınca tekrar uykuya dalması zor oluyor bebeklerde bu böyledir 😊
Prensesannesiiii32 KaderturanAlp yok ben sabrederim de o kadar ağlıyor ki kıyamıyor insan uyuyamadığı için ağlıyor