Hazalperi Kızlar apandisitim patladı enfeksiyon yayıldı vücuda ameliyat oldum 5 gün önce 9 aylık bebeğim var sorum şu ne zaman toparlarım bebeğimi kucağıma alabilirim hastaneden çıkınca ağrılarım arttı yanıyor dikişlerim çabuk toparlamak için öneriniz var mı
ybk2019 Hazalperi ben hamileyken olmuştum sürekli evde yürüdüm, yatmayın elinizden geldiğince hareket edin. Tam olarak iki haftaya geçmişti ağrılarım çok geçmiş olsun
Karanbuse11 Hazalperi kapalı ameliyat mı oldunuz bende oldum ama o zaman Bebeğim yoktu yeni evliydim aynı durumu yaşadım ölümden döndüm resmen 1ayda kendimi zor toparladım göbekten 2cm kesip ameliyat etmişlerdi beni kistimde patlamıştı o zaman çünkü ona rağmen çok geç topladım
Hazalperi Karanbuse11 benim de açık ameliyat patlayıp kana karışmış şuan ateş gibi yanıyor ameliyat yeri 5 gün oldu bebeğimi kucaklayamıyorum 1 ay sürerse çok uzun 😔😔
Karanbuse11 Hazalperi sizin açıkmış ona bişey diyemem ama biraz zor geçer yanınızda yardımcı biri varmı bi süre bebeğinizle doya doya vakit geçiremiceksiniz maalesef emzirirken zorlanıyorsanız yatarak emzirebilirsiniz