Dorukserenn Kızlar sezaryandan sonra ne zaman adet oldunuz ve o süreçte belirtileri varmıydı benim midem bulanıp halsizlik olup duruyor belim surtım ara ara ağrıyor olamadım bi türlü 4 ay oldu
Damalakkoo Dorukserenn canım ben 6 aydır olmadım aynı şikayetler ve karın ağrım vardı doktora gittim ultrasona gönderdi safra kesemde taşlar çıktı adet olmamakla alakası var mı bilmiyorum diğer belirtilerle olabilir
ArdicEge Ruzgo35 nasil anlıyosunuz adet olduğunuzu benim dogum sonrası kanamam hala devam ediyor acaba adet mi oldumda o devam ediyor 50 gün oldu dogum yapalı. Yani sadece kanama fazla oldugu icin mi anlıyosunuz yoksa kasık agrısı falandamı oldu
basakhanim34 ArdicEge sezaryen sonrası kanama kahverengi ve az miktardaydı. Birden kırmızıya dönünce ve çoğalınca adet olduğumu anladım
Badehandeyldz ArdicEge hayır kanama kesiliyor tamamen günler sonra tekrar lekelenme ile başlayıp 7 gün kanama olunca adet olmuş oluyorsun. Seninkisi hiç kesilmemişse lohusa kanaman devam ediyor demektir . Bazı kadınlarda 2 ay sürer
Damalakkoo Dorukserenn oluyor canım kadın doğum doktoru ultrasonla baktı adetin yeni bitmiş gibi uzun bir süre olmazsın dedi . Ağrılarım devam edince dahiliye doktoruna gittim safra kesemde taş çıktı hamilelik sürecinden sonra çoğu kadında oluyormuş dikkat etmek gerekiyor