Melekannem Herseye çabuk sinirleniyorum ve sürekli ağlayasım geliyor , psikolog’a randevu aldım . Psikologlar ilaç mı veriyor konuşup rahatlatıyor mu ?
Duygual Melekannem Genellikle ilaçsız terapi yöntemiyle tedavi ediyorlar. Kısıtlı şekilde basit ilaçlar verebiliyorlar. Psikologa uzun süre devam etmek gerekiyor
elmaliturta Melekannem hangi ildesiniz. Bende yarın alacağım psikoloğa en iyisi bu diye düşünüyorum. Umarım iyi gelir
Ece06 Melekannem kesinlikle gitmelisin inanılmaz etkisini göreceksin ki zaten sen kendin fark etmişsin sıkıntını bu durumdan da rahatsızsın
Hilallalbayrak Melekannem psikolog ilaç veremez psikiyatriste gitmen lazım ama ilk önce konularak psikolog sorunu çözmeye çalışır o olmazsa psikiyatrist
Melekannem Duygual Doğumdan sonra psikolojim baya bozuldu evet uzun süre gideceğim iyi geleceğine inanıyorum
Duygual Melekannem Gelecektir, sizi güzel bi şekilde yönlendirir ve sorunların altında yatanları beraber çıkarıp görürsünüz ve tavsiyelerini de uygularsanız çok daha mutlu bir insan olursunuz.
Cemrelina Melekannem iyi o zaman. Devlette şikayetini anlattığın zaman antidepresan falan veriyolar anca
Melekannem Cemrelina Onu tahmin ettiğim için özele aldım direk , ben daha çok konuşmak için aldım aslında çünkü içimdekini anlayabilecek kimse yok etrafımda var ama yok diyelim
Melekannem Duygual İnşallah ya , eskiden böyle değildim herşeye sinirleniyorum bogulacak gibi oluyorum ağlamak istiyorum . Eşimde anlamıyor bazen beni yardımcı da değil çok zor yani
Melekannem Cemrelina Evet sabahı 4 gözle bekliyorum . Özellikle bu konuda eğitim almış kişinin beni rahatlatması daha cok tatmin eder sanırım 🤭🤗
elmaliturta Melekannem ankaradayım buldum bi yer yarın arayıp bi goruscem çarşamba gününe randevu alcam büyük ihtimalle bende de bi ağlama var birde durduk yere üzülme.. anneannemi kaybettim bir buçuk ay kadar oldu ondan sonra aşırı arttı birde bende bayılma var o kötü oluyor 😑