Gulyuzlum Soguk su içtim ve esimin ailesinden herkes içme sütüme geçer cocuk hasta olur dediler sütüme neden gitsin anlam vermedim zaten çok sütüm yok 11 aylık oğlum varmı böyle bisey
Tabis2020 Gulyuzlum Mide organından bi haberler sanırım. Önce mideye gidiyor yediğim içtiğin, direk memeye gitmiyor 😂 sen he de geç ben öyle yapıyorum artık 🥲
Nuray63 Gulyuzlum içtiğimiz soğuk su daha yemek borusundan inerken ısınmaya başlıyor mideye bile soğuk gitmiyor yani , süte soğuk gecmesi mümkün değil
MayneymisAltintop Sen üşütürsen hasta olursan sütünden gecer anlamında söylemişlerdir 😁 böyle bir şey yok tabi ama zaten 11 aylık bebeğe ne yiyip içseniz sütten gecmez artık
zeyzey77 MayneymisAltintop 😂😂😂 aynen 11 aylık bebek zaten gazını kendisi çıkardığı için sorun olmaz hiç 🤭🤭
Mucizem_0809 Gulyuzlum olurmu kuzum o istersen buz ye bebeğe giden sütün sıcaklığı değişmez ☺️ he belki sen rahatsız olursun o ayrı
aylul0 Gulyuzlum soğuk bir şey içersek sütümüz ekşi olurmuş bana da böyle söylediler ben de soğuk içemiyorum bu psikoloji ile ☹️
zeyzey77 Gulyuzlum Saçma konusmalar işte soğuk su süte gitmiş olsa sıcak olanlarda gider bebeğin ağzı yanardı. Hiç bir şey olmaz sen bakma onlara. Sanki suyu içerken midene değil memene mi gidiyor 😃😃
Bussrraa zeyzey77 ben burda bi kere sıcak yedim ağzım yandı bebeğiminde ağzı yanar mı diye bi post görmüştüm 😂😂😂😂😂😂
Karas Gulyuzlum kışın dahil her daim buz gibi su içerim bana da en başta dediler tabii ki umursamadım
2maviboncuk Gulyuzlum Bana hamileyken söylüyorlardı soğuk su içme çocuk üşür 😂 gülüp geçmiştim şimdide emziriyorum ve okadar çok soğuk su içiyorum ki anlatamam bebeğim gayet sağlıklı bi sorun yaşamadım. Ne alaka anlamda veremiyorum böyle şeylere
Bademmmmmm Arkadaşlar benim de 3 aylık bebeğim var peki hiç cola içiyor musunuz beb içemiyorum gaz oluyor diye