Filiz159 Merhabalar 5.5 aylık oğlum uykusunda sürekli yüzüstü dönüyor ve bu durum beni oldukça endişelendiriyor. Başında nöbet tutmak zorunda kalıyorum
tospikannesii Filiz159 oğlum 2. ayından beri yüz üstü uyur. Yüz üstü uyumayı bebekler çok severmiş ☺️
Karanbuse11 Filiz159 yüzüstü döndüğünde kendini nefes alabilecek pozisyona getirebiliyo mu önemli olan o benim bebeğimde dönmeyi öğrendiğinden Beri sürekli pozisyon değiştirerek uyuyo 4buçuk aylığız en çokta yüzüstü rahat ediyo ama kendini kurtarıyo o yüzden çok takılmıyorum şuan için sık sık kontrol ediyorum uyurken bide gün içinde yere koyup sık sık dönmesini sağlayın
Filiz159 tospikannesii nefesi acaba kesilir mi diye aşırı korkuyorum. Bir çok bebek Allah korusun bu şekilde kötü sonuçlar olmuş
Filiz159 Karanbuse11 ya aslında 2 gündür oluyor bu ve kurtarıyor gibi fakat ilk kafasını yere koyarken direk nefesini kesicek gibi indiriyor sonra toparlamaya çalışıyor uykusu bölünüyor gibi oluyor. Evet gün içerisinde dönmesi için uygun ortamlar olmamıştı bu süreçte. O şekilde takip edeyim çok sağolun
Karanbuse11 Filiz159 bi şekilde nefes almanın yolunu bulacaktır siz döndüğünde de hemen müdahale etmeden yanında bekleyin ağzı burnu açıkmı diye kontrol edin baktınız nefes almak için kendini kurtaramıyo tabiki o zaman müdahale edin bide gün içinde onun dönmesi için biraz vakit geçirin onunla oynatın yorulsun dönmekten o zaman biraz daha rahatlar
Daphnemom 7.5 aylık kızım o da hep yüzüstü dönüyor kafasını kurtarıyor eskisi gibi burnunu gömmüyor. Sonra bi bakıyorum zaten sırtüstü, yan…. Zaten yapacak bi şeyimiz yok ki dönmemesi için
Filiz159 Daphnemom evet bu gece sağını solunu doldurarak yatırdım dönmeye yeri olmasın diye korkutuyor ya