Gokbayes2018 Merhaba arkadaslar, 4 aylık bebeğim var Philips soft emzik kullanıyoruz. Bunun dısında emzik önerileriniz neler. Erkek bebeğim var bide güzel olsun şekilli desenli istiyorum🤗
EzgiDuru Gokbayes2018 ultra airle emzige alistik damakli oldugu icin sonradan mamajo aldim sekli sade ama cok hos durusu var 🙂
green Dnzkizi mesela bende soothie var bir de bir başka var ismini bilmiyorum pakedini attım bekli de soft air dediğiniz.Soothie anne göğüs ucuna yakın,soft air damaklı kiraz uçlu gibi mesela bu tarz
Tontisimm Chicconun en son çıkan modelini kullanıyorum hatta 6-18 olanını aldım bu ay bitince ona geçicez şeklide çok güzel hepsinin
Cerenratar Oozzee Oozzee bende oioi’nun fil 🐘 olan uyku arkadaşını almıştım bebeğim için 39 günlüğüz bugün doğduğundan beri kullanıyor çok sevdi 😅
Aycaelifdfne Gokbayes2018 kesinlikle mamajoo bir suru para verip almaya grek yok hem fyati cok uygun hemde bebegm ilk alista tuttu cok denedim 2.ayinda mamajooyu duyup aldim iyiki almisim 2 aydir emzik verince öğüren bebk ilk seferde aldi cok memnunm
TgcDvc Gokbayes2018 ben damaklı süslü taşlı emzik kullanıyorum doğdugundan beri benımkide erkek kral tacı var üstünde bu internette satılanlardan cokta guzel duruyo ☺️