Cedene Hanımlar Lansinoh biberon kullanıp hangi marka emziği tutturdunuz bebeğinize. 3 aylık bebeğime birkaç emzik denedim ama tutmadı.
Deryadila25 Cedene ben avent biberon almıştım arkadasımda bu marka hediye aldı aözde avent bir numara ama lansinoh harika bence bayıldım biberonuna emzikse tutmadı benim koz😊
gocebebirbayan Cedene benim kızım 4.5 -5 aylık olunca tuttu emziği. Kendi istiyordu ben kaldırmıştım. Sonra baktım istiyor getirdim verdim hemen aldı uyumuştu 🙈🙈 Avent biberon Avent emzik kullanıyoruz ama biz
seher8181 Cedene bebeğim 1ay 15 günlük lansinoh biberon kullanıyorum phlips avent emzik veriyorum emziği sadece aç oldugu zaman tutuyor 🤦♀️😒😂
adanur Timme tippe marka biberon ve emzik kullanıyoruz. Dün biberonu değiştim lansinoh aldım şuan emziği halaa tutuyo
ilkbebekannesi Cedene Lansinoh biberon kullanıyorum bazen de mamajoo kullanıyorum.Emzik olarak doğduğu günden beri bibs kullanıyor.Bebekler kolay kolay bibs markasını reddetmiyor demişlerdi ilk onu denedim onu da tuttu,başka hiçbir emzik denemedim.
Tosbikhamza Cedene Yani lansinoh biberonu da kullandı onu kullanırken avent emzik vardı zorda olsa alıştırdık. Sonra alıştıktan sonra şimdi hangi marka emzik alıyorsam tutuyor şu an