Eylulksk Merhaba, kızım 3.5 aylık sürekli dudağını emiyor ağzıyla sürekli emme harekeri yapıyor açta değil sizlerdede böyle bir durum var mı?
Tuba Eylulksk benimki genelde emzirerek uyuyakaldigi icin uykuda yapiyor o dedigini🙈 sanirim hala memeyi emdigini düsünüyor benimki
Askutella Eylulksk aynısı nı benim oğlum yapıyor 4 ay 27 günlük dişlerinden dolayı yaptıgını düşünüyorum
eminegk Eylulksk aynı durum bizdede var 3 ay 4 gunluguz. alt dudagini emiyor ve salyasıda akıyor dişden supheleniyorum ama gerçekten erken daha diye düşünüyorum açıkçası bilmiyorum belkide geçici bi durumdur
Albertosss Eylulksk benim kızda öyle 🥴bi gayret eller ağızda damak kaşınıyor galiba kıyamam kuzularımız yaaaa Allahım esirgesin hepsini
Askutella Eylulksk her bebek için bu süreç farklı olabiliyor görümceminoğlu 3.5 aylıkken diş çıkardı.tabi bnde öyle tahmin ediyorum çünki deli gibi dişlerini kaşıyor nesnelerle salyasıda akıyor
Hohomoromu Eylulksk Benim de kızım ilk günlerde dudak emmesi oldu emecek bir şey bulamadılar mı dudak ya da parmak emerler dikkat et alışkanlık haline gelmesin emziğe alıştırmaya çalış veya dudak emmesine iizn verme emmeye başlayınca meme ver alışırsa dudak emmeye ileriki yaşlara kadar bırakması zor oluyormuş
Eylulksk Hohomoromu emziği tutmuyor uğraştım baya ama alışmadı dudağını emdiğinde dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyorum alışkanlık haline gelmesin diye
AygulSina Eylulksk var var ellerini parmaklarini sapur suour yiyor sanki bala batirmisik gibi sap sup yapiyor 😀😀
eminegk Eylulksk benim kızım emzik tuttugu halde yapıyor. Alışkanlık dışında gecicidir diye düşünüyorum bi ara ellerini keşfetti dewamli ağzına goturuyordu alisacak diye dusundum. şimdi dudak emme basladi emzigi eliyle çıkarıyor dudak emiyor konuşuyor geri alismasn diyerek emzik veriyorum ama sonuç hemen hemen aynı 😊
ikikizannesi Eylulksk damagi kasiniyor canim bnm kizimda yapiyor dr sordum yaninda ypti tesaduf damagini kasiyor dedi karincalanma olurmus damaginda