evlat_kokusuu İyi bayramlar ve iyi akşamlar hanımlar… 8. Ay örnek beslenme menünüzü ve kahvaltı tariflerinizi paylaşır mısınız?? Bizlere de fikir olur😊
irva evlat_kokusuu Kahvaltı menüsü her gün değişiyor valla şimdi ne desem yalan olur.Öğlen meyveli yoğurt veya sade yoğurt veriyorum akşam üzeri de çorbasını.Tabi aralarda da mama yiyor.Akşam da bizim soframıza oturur oradan da tırtıklar bir şeyler.En son da mama yer yatar.
Sngl1223 evlat_kokusuu hiçbişey🤦♀️Bi akıl verin bana da ne sabah ne akşam bişey yemiyor iki kaşık alıyor sonra asla açmıyor ağZını ya gün içinde bi meyve yer o da az yani gören zayıflamış diyor neler yedirebilirim iştah açıcı böyle 8 ay 1 günlüğüz
evlat_kokusuu Sngl1223 havalar o kadar sıcak ki kendi adıma söyleyeyim benim de sudan başka bir şey görmüyor gözüm. 🥺 çocuklar o kadar haklı ki😣
evlat_kokusuu evlat_kokusuu bence bol yoğurt yedirin, yoğurt çorbaları olabilir hem hafif hem serinletici.
Semayil Sabah yumurta sarısı cici bebe peynir karışımı yanında tahin pekmez öğlen sütlaç akşam haşlanmış havuç,soğan kemik suyu be yulaf ezmesi yedirdim bugünki menümüz bu şekildeydi🙏
yavrukussss evlat_kokusuu Ben sabah ne yiyosam işte yumurta omlet menemen pankek yapıyorum ona bazen muzlu pekmezli yada işte kabak mücver patates tost patates mucver bunlar akşamda çorba ne varsa tarhana mercimek yoğurt çorbası yanına bu akşam mesela biraz tavuk verdim birazda kabak yogurtlamasi
atlasannesi1 evlat_kokusuu kahvaltı düzenimiz tam oturmasa da şöyle. Yumurta sarısı haşlanmış veya omlet. Salatalık cam rendede. Zeytin ve kabine veriyorum. Öğlen yoğurt ve çok az çorba. Akşam muhallebi yapıyorum. İçeriği hergün değişiyor. (Pirinç unu muz ruşeym ceviz) (irmik ceviz karpuz turşum) vb çeşitlendiriyorum. Öğlen akşam yer değiştirebiliyor