Mavsnz06 Bebeğimin dilinde beyaz bişey var pamukçuk mu değil mi bilmiyorum ama dilini sürekli bu ara çok çıkartıyor .dilinin üstünde süt lekesi gibi bişey sizce pamukçuk mu. Tedavi gerektirir mi ,ne yapmam gerekiyor
DogaLina Mavsnz06 dilinin ustunde beyaz noktaciklar varsa pamukcuk o. temiz bi tulbentle hergun agzinin icini temizle. islat parmagina dola temizle heryerini
Beyabann Mavsnz06 temiz bi tülbenti ıslat parmagına dola çok az karbonata degdir dilini temizle bebegin hemen geçiyo bi daha da olmadı kızımda
serpil1 Mavsnz06 evet canım pamukçuk karbonotu suda incelt ince bir tülbentle karbonatlı su ile temizle ardından duru su ile aynı işlem 2 güne hiç birşey kalmıyor birde aralarda yap mutlaka duru su ile temizle
askanne10 Bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama ben biraz büyüdükçe her mamadan sonra yarım çay kaşığı su verdim ama kaç aylık olduğunu yazmamışsın
KaderturanAlp Benim doktorum 1. Ayından spnra her emzirmeden sonra 3 çay kaşığı su ver hiçbirşey olmaz dedi bnde veriyorum pamukçuk falan hiç olmadı
ikbil20 Karbonatlı su, gazlı bez ve mikostatin üçlüsüyle anca 1 ayda geçirebilmiştim kızımın pamukçuğunu. Çünkü çok inatçıydı ben temizliyordum o tekrarlıyordu. Öyle olunca tamamen geçmesi 1 ayı bulmuştu.