curly_mom Poziomka biz bugün aldık Siveno marka ama daha gelmedi denemedim.. İncia markayı abimler kullanıyor, orda deneme şansım oldu. Geceden sürdüm sabah oğlumda yine ısık vardı 1- 2 tane 🤷🏻♀️ sanırım 4-5 saatte 1 tekrardan sürmek gerekiyor 🤔
use_use Poziomka Doktorumuz 2 yaşına kadar hiç bir sinek ilacını önermedi. Doğal diye belirtilse de içeriğinde mutlaka kimyasal bulunuyor malesef. Karanfil yağı sürüyorum ben kıyafetinin belli bölgelerine ve baya iyi koruyor sineklerden.
Poziomka curly_mom bebeğim 3,5 aylık cildine birşey sürmek istemiyorum prize takılan birşey olsun istiyorum
Poziomka use_use alayım bende nerelerine sürüyorsunuz kıyafetinin kol bacak bölgelerine mi gece yatarken kullanmak için istiyorum ben
curly_mom Poziomka hımm anladım.. O prize takılanlar da çok sağlıklı olmuyor, bugün araştırdık biz de biraz.. Onlar da bi koku yayıyor bebeğe o da zararlı hatta odayı havalandırın uyumadan önce diyorlar 🤔 Fesleğen falan kullanılabilir ya da doğal uçucu yağlar 🤔
Sukursebebiii Poziomka bence prize takilanlar da masum degil. Doktorumuz bize de hic birsey kullanmayin dedi. Dogal degildir hic biri dedi. Cibinlik kullanin dedi. Ama isterseniz hakiki lavanta yagini sulandirip odaya sıkın. Ve bence cibinlik de etkili bir yontem 😊
use_use Poziomka omuz ve ense kısımlarına sürüyorum yeterli oluyor. Baya yoğun koktuğu için sinek gelmiyor.
Gigyyy Poziomka Bizim doktorumuz önermedi,doğal da deseler içerisinde kimyasal olduğunu söylüyor ,prize takılan makineleri önerdi ,dışarda da akşam gittiğimde bebek arabasını örtüyorum
kartopu23 Poziomka prize takılanlar sağlıklı değiller. 1 limonu ikiye bölüp 10-15 karanfil tanesi saplayın ve uyuduğunuz odaya koyun. Oldukça etkilidir.
[silindi] Poziomka nurse harveys buzz off kullanıyorum. Ancak memnun değilim. Emziren anneler de normal sinek kovucu kullanmadıkları için kıza sürdüğümü kullanıyorum. Yine de ısırıyor. Sık sık da yeniliyorum. Bir de beni ısırınca alerji oluyorum. Kabarıp duruyor. yani beni ısıran şey onu nasıl korur. Geçen sene hamileyken eşimin kardeşinin eşi okaliptüs yağını önerdi. Tatilde kullandım çok iyi gelmişti. Şimdi incia ve siveno alıp onları da denemek istiyorum.