1ana1bebe Bitmiyor bitmiyoorrr, evde ara ara görüyorum şimdide oğlumun odasında gördüm, nefret ettim arttik bu böcektende bu evden de evlendigimden beri ara ara bir kac çeşit böcek görüyorum, bu böceklere bı çözüm bulan var mı ya 😭😭🤬
Bulutbey 1ana1bebe bizim evde de bu sene kalorifer böceği çok fazla. Apartmanı kaç kere ilaçlardılar, biz evi ilaçlattık hala bir sürüler. Dün akşam oğlumun yatağından aldım. Allahtan taşınıyoruz da kurtulurum inş. Bence siz de evi ilaçlattırın. Pencerelere sineklik yoksa yapışkanlı olanlardan falan alabilirsiniz. A101 e gelmişti geçen hafta. Bir de Bayer markasının şırınga gibi bir şeyin içinde satılan ürünü var. Kapı cam girişlerine sıkabilirsiniz.
Balbebek_Egemen 1ana1bebe bundan alıp evin heryerini atın yiyorlar yemi sonra yuvalarında patlıyorlar
TalentedMom 1ana1bebe biz buna kırk ayak deriz Rize’deki evimizde çok olurdu sineklik yok mu mutlaka taktırın ilaçlama yapın
sariKizim_akKizim 1ana1bebe 2 senedir malesef bizde aynı dertten muzdaribiz. Görünce korkmuyorum ama midem bulanıyor. İstisnasız herhafta 2-3 tane çıkıyordu ama 2 ay önce evi ilaçladı eşim ondan sonra 3 defa çıktı çok şükür azaldı. Sizde ilaçlama yapın özellikle parkelerin süpürgelik kısımlarına.
1ana1bebe Birde 4. Katta oturuyorum alt katlarındaki komşularım onlarda olmadığını söyledi, evlenirken parke üzerine laminat döşemislerdi onunla bı alakası olabilirmi acaba ya
sariKizim_akKizim 1ana1bebe ay seninle aynı durumu yaşıyoruz resmen bende 3. Kattayım. Karşı komşum ve bende var diğerleri gayet rahat anlamış değilim neden sadece 3. Katta var
Alyameltem Ay kafayı yerdim heraldeee ilaçlatın evi bence komple🤢 Komşumun evinde tarantula çıkmıştı bi kere o geldi aklıma inşallah gece uyurken falan gelip yemez en korktuğum şeydir böcek
1ana1bebe Bulutbey Keşke bende taşınabilen ama kayınpederinin evi tasinamiyoruz, sineklik var, siringadan geçen aldık sıktık ama 1 ay etki etmedi yenileyelim o zaman
Balbebek_Egemen Bulutbey kalorifer böceği için birebir ve o böcekler makina motorlarında yaşıyor taşınmadan alın çamaşır bulaşık mak. Buzdolabı arkalarına koyun yeni evinize gelmesin yemi yiyip yuvada patlıyolar diğerleride ölüyor
Alyameltem 1ana1bebe Hem de bir an öncee dip köşe ilaçlatın çocuk da varsa gece çok tehlikeli tek fobim böcek benim de tatilde duşta örümcek ısırdı beni kafayı yedim korkudannn çok iğrenirim size tavsiyem evi her gün dip köşe silin süpürün çamaşır suyuyla yoğun bi şekilde ben evimde ne zaman böcek görsem 1 hafta boyunca her gün süpürüp siliyorum çamaşır suyuyla kaynar su bide parkelerin süpürgeliklerin aralarını kontrol edin aralık varsa köpük ya da silikon sıkın kapansın
Bulutbey Balbebek_Egemen bugün görmüştüm bunlardan işe yarar mı bilmediğim için almadım. YRın kesin alıp koyayım. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
1ana1bebe Alyameltem evi silmek benim için lüks şuan ya 4 aylık asala durmuyor ama bakayım ya ilaclatayim o zaman
Balbebek_Egemen Bulutbey baya etkili valla deneyin ama tezgah altı tuvalet banyo delik yanları ve makina arkaları heryere koyun
Esra45 Ev çiyani deriz biz buna gardaaş 🤪 ev aldık ömrümde görmedigim bu böceği evimde gördüm. Tuvaletimin olduğu arada bi terlik mutlaka bulundururum görünce hemen öldüreyim diye. Mübarek çok hızlı hayvan. Havalar serinleyince kaybolurlar yaz hayvanı. Bi önlemini bulursanz bana da söyleyin
1ana1bebe Esra45 bende tiksiniyorum ya kaşıntı tutuyor görünce, ilaclaticaz büyük ihtimalle tek çözüm o gözüküyor
Balbebek_Egemen 1ana1bebe kalorifer böceği çıkıyor ve bundan kullanıyorum görmedim kaç gündür biri yiyor sanırım sonra yuvaya götürüyor ordakilerde yiyince patlıyomuş bi deneyin 1 hafta sonrasına belli olur zaten