mihrosum Kızım kabız diye ılac vermıstım. Sulu kaka yapmaya basladı ve suan orası kıpkırmızı aglıyor kendini yerlere atıyor kabarmaya baslamıs ne yapmam lazım nenkullanmalıyım
Sevvaldal mihrosum pişik olmuş. Mustela ve bepantholu karıstırıp surun sık sık. Altını havalandırın biraz hemen bezlemeyin açık kalsın biraz.
Arenilay- mihrosum canım kuvetini hafif sıcak suyla doldur oturt bebişini küvete 10 dk çipildesin sonra bi güzel kurula hakiki zeytinyağın varsa ilk onu sür yangısını acısını alır yumusatır orayı sonra pişik kremini yoksa direk pişik kremini sür kuzum
mihrosum Allah ıcın bırı baksın. Kızım kendini parçalıyor. Canı acıyor belli kıpkırmızı olmus kabarmış
Arenilay- mihrosum yok aşkım yıkama değil suy oturunca poposunda et yumusasın suda gevşesin ağrısı yanması geçer diye dedim hem oda rahatlar belki suda inşallah hemen geçer yavrucağın acısı olmadı bi acil yapın isterseniz etkili bir krem yazar belki doktor
mihrosum Sanemyigit123 ah ah 20 aydır hıc olmadı. Bugun ilacı biraz fazla verdim galiba cocuk sulu kaka yapmaktan pisti ben anlamadım bepanthol kullanıyorum
mihrosum Arenilay- troıst dedi sordum babası sabah getirecek. Su baya iyi geldi oturunca kaka yapmadı.bırazdan uyutavam ınsallah gece kaka yapmaz Allahım
sarpinko nursocum bes gundur oglumda ishal.17aylik vereblrmiyim acaba.kaninda falan bisey cikmadi.temiz allaha sukur.
nursocum mihrosum çok geçmiş olsun soda hemen toparlıyor. Bir tatlı kaşığına azcık kahve ve limonda verebilirsin bende çok çektim ishalden çocuğum hep kötüydü
gulapikk mihrosum mustelanın pişik kremi muhteşem tek geçerim, her kremi denedim ama mustela gibi olanı görmedim
mihrosum gulapikk aslında bepanthol kullanıyoruz 20mwydır hıc bıse olmadı. Bugun krem yanımızda yoktu aman bıse olmaz dedim Aman Allahım cocuk mahfoldu