Gizem97 Merhaba anneler kızım 3 aylık doğduğundan beri uykuya direnme huyu var feryat figan uyuyor sadece ayağımda sallayarak gün içinde uyutuyorum sizde durumu yaşayan var mı aranızda geçiçi bir durum mu çok zorlanıyorum yardımcı olucak kimsem yok 😔
Kevseryldz Gizem97 moralinizi bozmak istemem ama bazı çocuklar maalesef böyle. Ne duş ne masaj ne müzik ne gaz damlaları hiç biri işe yaramıyor. Genelde 5-6 Aydan sonra düzeliyolar. Siz yine de Farklı çözümler bulup deneyin internette güzel videolar var onları izleyebilirsiniz. Değişik şarkılar açın Farklı odada uyutmaya çalışın ya da
Gizem97 Kevseryldz sanırım karakteri öyle çok huzursuz normal de de atak ta olsa da olmasada aynı huysuz bir bebek 😒
Hum34 Maalesef gerçekçi olacağım 4. Ay atağında umarım daha beter olmaz. Benimki ayakta sallayarak bile uyumuyordu. Şükür 1 haftadır düzeldi😬 Sabır , sabır ve sabır 😔
Gizem97 Hum34 ayağımda olduğu sürece sallanmak istiyor uyuyor ama yere bırakamıyorum atakta falan da değil ama hep böyle geçer umarım 🙏