aimra Bebekleriniz kaç aylık ve emeklemeye başladı mı? Bunu desteklemek için ne yaptınız veya neler kullandınız? Önerilerinizi bekliyorum 👣
Deletedmom115 aimra 7 Ay 19 günlükken başladı. Emekleme pozisyonu alırdı ama gidemezdi bende onunla beraber aynu pozisyonu alır giderdim gösterirdim yani bir de önüne bir şeyler koyuyordum.
Nekwa aimra bebegim 8.21 mi ne iste tam bakmadim 🙃 Ne sürünme ne emekleme sadece desteksiz oturuo Abisi de emeklemeden 14 aylik yürüdü 🤗
deletedmom945 aimra 5. aya doğru bütün evi emekliyordu. Oyun halısına koydum 3. ayda sonra hızlı bir şekilde dönmeye sürünmeye ve emeklemeye başladı bu süreçte. Ben ona yoruyorum daha doğrusu. 😌
aimra Ben yere temiz bir çarşaf serip önüne oyuncak koydum çabalaması için ama uyanık çıktı.. Çarşafı çekip oyuncağı aldı :) Deletedmom115
Arven10 aimra 😂😂benim kız da öyleydi uyanıklar 🤣🤣 hiç emeklemedi 11 aylıkken yürüdü çok hevesliydim emeklemesi için ☺️
Happygril aimra 8ay 10 gunluktu yüz üstü yatırdım önüne ilgisini çekebilecek oyuncak koydum ayaklarını arkadan destekledim
[silindi] aimra 9.ayında emeklemeye başladı. Onun öncesinde koltuktan tutunup yürüdü ama. Ve biz desteklemek için birşey yapmadık, zamanı geldi kendi kendine yaptı bunları içgüdüsel sanırım 🤷🏻♀️
Anne027 aimra kızım 8 ay 25 günlük ne emekliyor ne oturuyor ne de dönüyor çok güçsüz ben de ne yapacam bilmiyorum 😔
Berilmeva aimra hiç bişe canım bir baktim emekliyor hatta yatakdan düştü ilk yere bırakmamda 8 ayına doğru baslamısdı yavaş yavaş