Dn123 Soru başlıkta. Kizim son zamanlarda telefonsuz yemek yenemeye başladı. Bu durum fena halde canımı sıkıyor. Farklı tarifler denemek istiyorum pankek yumurtali ekmek ve omletten başka önerisi olan varmi
Balkizlarim Dn123 menemen , pirasali yumurta , kiymali yumurta , kavurmali yumurta , sucuklu kasarli krep börek , peynir eritme. Kizlarim cok seviyor 🥰😆🦋
adastra Dn123 Patates kızartması çok seviyor. İştahsız bir kızım olduğu için iştahla yediği herşeyi yapıyorum artık faydasına zararına çok bakmıyorum maalesef🥺
Dn123 Balkizlarim menemen olabilir aslında ama kizim domatesi yoğun 8lan şeyler sevmiyor. Yani kahvaltıda da nirmal domates yemiyor mesela. Gerisini deneyeyim. Peynir eritme ne acaba ilk defa duyuyorum 😀
Balkizlarim Dn123 cok ince ince doğrayın farketmez bence peynir eritme kaşar peyniri de olur uzun ince tulum peyniri var ondan olur tereyağı nda erit tamam mihlama yap ver 🥰🤗
Dn123 adastra patates i fırında mi yapıyorsunuz ben daha ince hic fırında yapmadım beceremem diye korkuyorum 😀
adastra Dn123 Hayır çabuk olsun diye kızartma yapıyorum ama fırında da çok güzel oluyor. Tuz, zeytinyağı, kekik karıştırın patatesleri bulayın yağlı kağıt serilmiş tepside pişirin harika oluyor 🥰
Erencinarinannesi Dn123 normal kızartmalık doğrayın patatesleri sonra az biraz yağ azıcık tuz 200 derece fırında pişirin
Kirmiziburun Dn123 evet kabak dereotu koyuyorum yağda kızartıyorum yada fırında yapıyorum güzel oluyo
Balkizlarim Dn123 kucuk kucuk kopar ver blv yontemi ile yutar canim artik gelisti çiğneme refleks ’i 😁🥰
Erencinarinannesi Dn123 ben kıtır yapmıyorum dk hiç tutmuyorum inanın bakıyorum ki kızarmış gibi çıkarıyorum hemen çünkü kıtır ve aşırı kızarmış yedirmek istemiyorum eğer kıtır olsun istiyorsanız patatesleri doğradıktan sonra 5 dk su da bekletin sonra kurulayın sonra yağlayıp fırına atın
adastra Dn123 hayır yumuşacık oluyor ☺️ yine de dikkat edin fazla pişirmeyin yumuşayıp biraz kızarinca kapatırsınız