Tazeanne3434 Arda-lina34 gebeliğim boyunca yaşadım ama panik atağım var oda çok tetikliyordu beni malesef
Merveyavuz Arda-lina34 Hamileliğimde yaşadım bende acillik olduğumda 220yi görmüştük. Doğum yapalı 3 ay olacak henüz tekrarlamadı hiç
Arda-lina34 Tazeanne3434 geçmiş olsun benim de panik atakmıdır nedir bilmiyorum kardiyoloji de gördü kalpte sorun yok sadece yüksek atım var dediler baş edemiyorum artık çok bunaldım
Tazeanne3434 Arda-lina34 tamamen psikolojik o zaman canım benimde aynıydı kardiyolojiye gittim bi sıkıntı yok kan değerlerine de baktır bazen kansızlık tsh düşüklüğü de çarpıntı yapabiliyor
Arda-lina34 Tazeanne3434 kan değerlerim de normaldi hamileyken canım doğumdan sonra yaptırmadım ama hersey normaldi yüksek atımın dışında
Tazeanne3434 Arda-lina34 ben 2 yıldır çekiyorum tek çare ilaç ama emzirdiğim için kullanamıyorum sürkeli bi panik halinde vücudum durduk yere başlayan çarpıntılar zor Allah kolaylık versin
Arda-lina34 Mertf Evett canım nasıl yenebilirim bunu acaba çok bunaldım bebeğimin olduğuna sevinemiyorum bile
Tazeanne3434 Arda-lina34 papatya çayı Melisa çayı iç azda olsa rahatlatıyor bide tuz tüketimini azalt bol su iç tuzlu şeylerde çarpıntı yapıyor rabbim şifa versin hepimize inşallah