Ali123 Bu nedir ya ne hayallerle doğurmuştum bebeğimi😁😁 aile ortamina girdigimizde yüzüme bile bakmiyor aile bireylerinede aliskin degil hani . Ne yapsam dikatini bana ceksem cok zoruma gidiyor ya insallah beni anlayan biri cikar😁
semaahmet Ali123 ah kuzum benimki de benden başkasına gitmiyo yabancılik cekiyo vallahi öyle olsa oğlum kafa dinlerim üzme kendi onlar değişik gelir ondan onlara gidiyo ama seni çok sever
Bellatrixxx Ali123 benim bebeğim de benzeri. Psikolojik danışman bir arkadasim var o da aynı ortamdaydi ona bahsettim. Aksine, annem burada herhangi bir durumda beni korur, diğer insanlara da şans verebilirim diye düşünüyor bence iyi bir şey dedi.
yavrukussss Ali123 Ayy bugün bende böyle bir post açtım 8 aylık olduk 2 gün önce boluya geldik geçen ay geldiğimizde yabancilamiyo bu ay beni gram takmıyor odada cikiyorum ağlamıyor hep başkalarının kucağında ben varmisim yokmuşum umrunda değil emeklemiyor kendi kendime oturup uzanamiyor geri bende bı endişelendim acikcasi
Ali123 Seni istemiyor kucagina gelmek istemiyor diyorlar cok zoruma gidiyor. Evde cok mutlu benimle ortama girdigimizde basliyor mizmizlamaya kucagimda bile susmaz taki evimde gidene kadar.evde sakinlesiyor
Morfrenk Ali123 biz onlar için çantada kekliğiz🤪 sosyal bir bebek demekki, tehlike hissetse zaten kucağından ayrılmaz ama zoruna gidecek bir durum yok. Bebeğin sevgiye ihtiyacı var, başkalarının sevgisine de
Ali123 Morfrenk biliyorum canim . Baskalarindan sevgi görür bebegimde sevgi gòsteriyor lakin bana baksa aglada kolarini uzatsa 1kez yeter bana😓
Ali123 Bellatrixxx sanmiyorum canim annesiyim ve onun annesi oldugumu hissetirmiyor sanki baskasi doğurmus. Bi doktorami danissam bu durumu . Bi cözüm yolu olmali
ZehraSareMom Ali123 Keyfini sürün derim kalabalık ortamda başkalarıyla ilgilenmesi çok güzel 8 ay 9 günlüğüz kimse de durmak istemiyor suan babaannesindeyix tek oyalayan kişi amcası sağolsun ona verip duruyorum benim de nefes almam lazım 😅