Musam Benim bebeğim 2 aylık da merak ediyorum ne zaman gülümseyeceğini melekler güldürüyor ama pişt felan dediğimde gülmüyor
Kevseryldz Musam 2 aylık benim kızımda uyanık olduğu her vakit konuşuyorum yavaş yavaş gülmeye başladı arada sesler çıkarıyor. Konuşmanın faydası var 😊
izmir3535 Musam 25 gunluktu ben konsurken gulumsedi ilk zamanlar meleklerde guldurur ama size tepki verip gulumsemesi daha farkli.benim kizim erken guldu doktorumuz bile sasirmsiti🥰😊
MatmazelDeniz Musam bnmki 1.ayini doldurdugundan beri bilincli gülüyor 2 aylik şuan özellikle alti kirliyken temizledigimde gülümsüyor teskr edr gibi 😍 seste cikariyor aguluyor da😃
melekdag Ben burnuna dokununca veya bazen bana bakınca gülüyor yeni yeni . 2 aylık ken gülümsedi , melekler de güldürüyor o gülümseme daha farklı
Mercimek26 Benim kızım 42 günlük. Biz sürekli konuşuyoruz bebeğimle. 3-4 gündür annem diyerek yüzüne bakınca gözümün içine bakıp gülmeye başladı. Gözünün içine bakıp gülümseyince daha farklı oluyormuş gerçekten bütün kalbimi eritti 🥰