Sinemmkuralll Selam kızlar ilk defa dene bunu kutusu çıktı adres bölümünde şehir mahalle kısmı falan çıkmıyor yazmadan açıklama kısmında tamamladım. Ücretsiz gönder butonuna bastım ama onaylanıp onaylanmadığını anlayamadım onaylandı die mesaj geliyor mu acaba ?
Tombikdonerartikcokpahali Blackcloud diş macunu paradontax , pepsi , bebek bezi baby turko,persil temizleme , eti bidolu kurabiye , fruko , easy fishoil ,
Tombikdonerartikcokpahali Bana da cikmis az once gördüm😋😊 Evet direk çıkıyor karşınıza urun hazırlanıyor yaziyor 😊
balporsuguu Tombikdonerartikcokpahali banada paradontax,bebem bebek bezi,nescafe,yumos,pepsi,eti bidolu biskuvi,vucut losyonu,gazoz cikmis
Mom987 Tombikdonerartikcokpahali Bunlar nasıl çıkıyor kaç paralık alışveriş yapılıyor mesela çıkması için.
Blackcloud Tombikdonerartikcokpahali Teşekkür ederim sende inşAllah.🥰 Bu arada bu ayda easyfishoil çıkmadı bana ya tüh.😆
2maviboncuk salatalik_bey Dene.bunu.com diye bir site var üye oluyorsunuz denemelik boy ürün gönderiyor deniyorsunuz ve yorum yapıyorsunuz youtubede aratırsanız detaylı anlatımlar var 😊