Postu acan arkadasa yazmistim sizede gondereyim🤗
valla aynisini ben yasadim. Dediginiz gibi hayatim bitmis gbi hissediyordum. Diger insanlara bakip imreniyordum uyuyan birini gordugumde, disarda rahatca dolasan birini gordugumde, rahatca yemek yiyen birini gordugumde ben neden boyle degilim diye agliyordum hapiste gbi hissediyordum kayip hissi olusmustu. Kisacasi eski hayatimi ozluyordum. İlk 3-4 ay boyle gecti. Cok zordu ama elimden geldigince o psikokojide kalmamaya calistim ne kadar basarabildiysem. Ustelik bebegim kolikti dusun. Allah dusmanima yasatmasin cok zor kolik bebek.. Simdi cocugum 5 ay 10 gunluk 1,5 aydir falan tek basima bakiyorum hic de eskisi gbi hissetmiorum cok sukur. Artik eski hayatimizi ruyamizda goruruz o ayrida,ama simdi bebegimle yasiorum herseyi. Alip disari gezdiriorum cingirak oyun halisi zeka kartlari derken vakit gecio herseyi yapiorum buyudukce derdini daha iyi anliosum o seni farketmeye baslio gulumsuo vs vs derken iyilesiosun. Uzulme hersey gecici suan logusa donemindesin ve hiccccc kolay degil asla kolay degil ama atlatacaksin emin ol herkes yasamis sakin kendini suclama yetersiz falan da degilsin. Ne kadar tecrubesiz de olsan bebegini en iyi sen taniyacaksin ,sen taniosun, ona en iyi sen yetersin sadece sabirli ol dikkatini guzel seylere vermeye calis belli bi sure sonra gececek 👍🙏❤️❤️🌼