Elifsare21 Kızlar aranıza yeni katıldım. Sorum şu 45 günlük bebeğin gaz sancısı nasıl geçer. Kızım çok sakindi ilk zamanlar ama şimdi çığlık atarak uyanıyor. Anlamadık gitti damlada kullanıyorum. Ama bu çığlıkları kesmiyor.
Syldz Elifsare21 rezene çayı içiyorum bir çay kaşığı da ona verdim faydasını gördüm canım Şimdide acile gittim metsil verdi onu yaptım inşallah bir an önce geçer
elifilyas2208 Elifsare21 sabır dn başka bi şey yok inşallah kısa sürede kesilir.hakiki zeytin yağı bı çay kaşığı mama içiyorsa köy icmiyosa sütünü sağ onunla ver bide emiyosa sen kimyonu kaynat iç yemeklerinde biraz kimyon koy sütünden geçsin inşallah kısa zamanda düzelir.
idilolo Elifsare21 bana da bu sabah oldu, infacol damla verdim, kundak yaptım, kundakla biraz rahatladı, çok hafif salladım. İşe yaradı gibi, bi de karnına masaj yaptım bebe yağıyla
NUR32 Elifsare21 benmde kızım şimdi 58gunluk ve dogdugundan beri cok gazlı ve sancılıydı.daha önce bi kac sey kullandım ama işe yaramadı şimdi Nurse Harveys Colex şuruba başladım. Allah razı olsun onu yapandan.ben çok faydasını gördüm umarım sizinkine de iyi gelir.her ilac her cocuga iyi gelmiyor cunku.her cocuk farklı oluyor.ilac değil aslında bitkisel şurup diye geciyor.
Elifsare21 idilolo bende kiraz çekirdeği almayı düşünüyorum . Bebek yağını hiç denemedim deneyeceğim teşekkür ederim.
elifilyas2208 Elifsare21 bende vermiyodum ama artık doktorlardan çıkamadım.en son sağlık ocağındaki hemşire ver dedi bı nebze olsa sende o da rahat etsin.cunku enerjim bitiyodu artık tek bakıyodum.cok şükür bişe olmadı.