Kubrakuuckkk Merhaba anneler 2 aylık bebeğim geceleri emmiyor 4-5 saatte 1 defa 5 dakika falan emiyor. Uyanmiyor ne yaparsam yapayım kalkmıyor ve ağlıyor zorladigimda korkuyor. Sizin bebekler ne kadar sıklıkla emiyor acaba ?
berenduha Kubrakuuckkk bebeğim 3,5 aylık dr gece o uyanırsa emzir sen uyandırma demişti ama yine de 6 saati geçirmemeye çalışıyorum havalar çok sıcak susuyorlar
Sivil4306 Kubrakuuckkk gündüzleri saatte bir emiyor akşam 9 da gece uykusuna geçer 11 de ben kaldırırım emziririm 40 dk kalır memede 3 te bidaha kaldırıyorum 40 dk emziriyorum güne de 5.5 da başlıyoruz o zamanda 40 dk emiyor
Berk2020Mert2008 Kubrakuuckkk uyandırma annesi artık acıkır ise uyanır biz gece 11 gibi beslenip sabah 5 e kadar uydurduk 2. Ayından hep böyle devam etti büyüdükçe emmek için daha çok uyanıyorlar o yüzden sende dinlen o uyurken
Plt2020 Akşamları 11 de yatıp 5 de kalkıyor uyku arasında emzirmiyorum geceleri gündüzleri 2 saate bir 1 saate bir emziriyorum ne zaman isterse
Kubrakuuckkk Plt2020 Bende aynı şekilde uykuyu bölüp emziremiyorum birde gündüzleri çok şık emziriyorum devamlı meme istiyor gece emmemesi sorun olmaz demişti doktorumuz ama insan merak ediyor yine de 😊
kendicocugunungelisimcisi Kubrakuuckkk merhaba gece emmeleri de süt arttırıyor diyorlar. Hangisini yapacağız. Ben de gece emzirmesem sütüm azalır mı diye korkuyorum. 29 günlüğüz bu arada
Kubrakuuckkk berenduha Bizim doktorumuz da geceleri uyandirma uyanmazsa zorlama demişti ama acaba acikiyor mu diye düşünmüyor da değilim 😑
Kubrakuuckkk Sivil4306 Benim bebeğimde gündüzleri saat başı hatta bazen yarım saatte bir emmek istiyor ama geceleri uyanmadigi için emmiyor. Uyansada en fazla 5 dakika emiyor 😑 Kilosu yerinde olduğu sürece sorun olmuyormuş ama anne yüreği sanırım 🙂
Sivil4306 Kubrakuuckkk Çok şükür bizim kilomuz yerinde ama bebegimde reflu var kilo kaybı yaşamasın diye uyandırıyorum ben :) Birde tabi son düşüncem ama geceleri uyanıp emmezse gündüz hiç uyumuyor benim bebegim bütün evimin işi kalıyor o yüzden :)
bbusra134 3 aylığız akşam 8 uyku vakti 4 saatte bir emziriyorum bazen 3e düşüyor bazen 5e çöküyor bebeğim belirliyor