mycutebaby 7.ay20 günlük kızım var bir aydır hep saat başı kalkıyoruz geceleri dişten desem dişleri de çıktı iki tane alt dişleri var şuan çok sıcak acaba ondan mı uyumuyor maymuna döndüm artık bende :(( kimler böyle
Sngl1223 mycutebaby selam olsun😂biz de aynıyız ve 5 buçukta gözümüzü açtık oyun oynuyor benimle resmen😂çok uykusuz ve yorgunum ne yapacam bilmiyorum
melelsari mycutebaby 5 aylık olduk biz de. İki haftadır biz de saat başı kalkıyoruz. Perişan haldeyim geçmesini bekliyorum bu durumun ama inancım da kalmadı sanki hep böyle devam edecek gibi geliyor. Çözümü yok mu bunun arkadaşlar.
mycutebaby Sngl1223 aynen vala bizimde öyle ya bizimkisi yine 7 buçukta kalkardı ona razıydım ama sabaha kadar her saat başı hatta saat başı olmadan kalkınca ben mafoldum😄
mycutebaby Myc evet ya neden acaba anlamadım bende ya ayrılık korkusu yada sıcaktan bunalıyorlar yada diş aklıma başka birşey gelmiyor
mycutebaby pilavustutavuk evet mecbur yoksa uykuya dalamıyor yine emince biraz yarım saat uyuyor tekrar uyanıyor ama napayım