Minikannesiii0655 35 günlük bebeğim var Uyanalı 1 saat oldu emzirdim gazını aldım terlemiş üstünü değiştirdim yerine koydum yarım saattir inliyor eliyle yüzüyle oynuyor neden olabilir ne sıkıntısı var sizce
endoplazmikretikulumiste Minikannesiii0655 kundaklamayın havalar sıcak , sütün çok yağlı suyu azsa emzirmeden sonra bir çay kaşığı su ver, ateşini ölç yüksekse düşür az bişe calpolle
Kubrakuuckkk Minikannesiii0655 Bizimkide 50 günlük eliyle yüzüne çok götürüyor el devamlı ya saçta ya yüzde ya kulakta ama normalmiş bizimkide inliyor uykusunda
tunosum Minikannesiii0655 benim bebeğim de 44 günlük. O da bazı geceler inliyor gibi ses çıkarıyor ama önemli olduğunu düşünmüyorum. Uyku arasında çıkar böyle sesler . Ateşi falan yoksa telaş olmayın bence
Deletedmom5454 endoplazmikretikulumiste su verilmesi ve ateşinin calpolle düşürülmesi mi yenidoğan bu bebek 😮😮
endoplazmikretikulumiste Deletedmom5454 evet biliyorum size ilk aşıda ateşi çıkarsa dıye verilmesi lazımdı dr yazmıştı ve evet çok sıcak havalarda az su vermezseniz bezinde turuncu kristallerle karşılaşabilirsniz
Elvinmeva Minikannesiii0655 bazen olabiliyo havalar çok sıcak 1-2 kaşık kaynatılıp soğumuş sudan birşey olmaz ( doktorum kendisi söyledi havalar sıcakken verebilirsin diye ) kundaklamayın sıcaktan yapıyor olabilir