-yenianne- Gecenin bir yarısı, yavrumun sıcaklardan pişik-isilik karışık bacak araları yandığı için burada buldum kendimi. Ağlıyor sürekli altını bezleyemiyorum kıpkırmızı kasıkları. Kullanmadığım krem kalmadı. Günde sayamadığım kadar yıkıyorum altını suyla. Ne yaparsam geçer yardımcı olabilir misiniz? 🥺
endoplazmikretikulumiste -yenianne- havalandıracaksınız hava ile temas etmesi gerekiyor hangi marka bez kullanıyorsunuz
Evelynn -yenianne- eğer isilik ise hamazinc ile a ile başlayan bir krem vardı kortizonlu onu karıştırıp sürün birseyi kalmıyor. Bizde isilikten mahvolduk doktorumuz bunları verdi. Haftada bir falan yetiyor kullanmak. Bir gün kıpkırmızı iken sabaha bembeyaz tenimizle uyanıyoruz yine. Malesef bizde önce doğal yollar hafif yöntemler işte gül suları vs çok denedik ama çocuk artık işkence çekiyordu ve zaten aşırı hassas teni bar doktor direk bunlara başlayın dedi.
Sinem91 -yenianne- Ben doğduğundan beri bepantol kullanıyorum her alt açmada. Ama isilik olduğunda Hametan ve Madecasol’ü karıştırıp sürüyorum iyi geliyor. Aklınızda bulunsun. Geçmiş olsun 🌸
Gocmen -yenianne- bir ara kızım da olmuştu pişik. Penaten kullanıyoruz ama geçirmemişti. Babamın yaptığı has zeytinyağı var sürdüm aynı gün azalıp geçmişti belki sizdede işe yarar 🤍
-yenianne- endoplazmikretikulumiste bu gece altını bezlemeden uyuttum. Yıkadım üstüne ince bir örtü serdim öyle uyudu. Bez konusunda muzdaribim bu aralar. Prima premium care kullandım yumuşak ve emiciliği de iyi diye onda karar kılmıştım. Hem fiyatı biraz fazla geldi hem de içeriği çok masum değil diye biraz daha araştırma yapıp sleepy bio natural aldım denemelik paket. Ondan mı oldu bilemedim ama 5. günde oldu pişik. Sıcaklara yoruyorum ben 🤷🏼♀️
Miskokulu2 Bebeğim daha 1 aylık bile değildi isilik oldu. Sudocrem sürdüm her yerine çok şükür anında geçirdi. Her bezden sonra sudocrem sürerim azda olsa. Hele kız çocuklarında daha çabuk oluyor gibime geldi pişik. Bence çok etkili kullanabilirsiz etkisini anında gördüm çok şükür
endoplazmikretikulumiste Miskokulu2 her beslemede kullanmayın pişik olunca kullanım dedi doktorum pişik kremlerini, aksi takdirde serbest ajanları da önlüyormuş oda lazımmış falan filan
-yenianne- Miskokulu2 sudocrem bize hiç ama hiç iyi gelmedi. Herkes çok memnun ama bizde küçük bi kızarıklığı dahi geçirmedi maalesef 🤷🏼♀️
Miskokulu2 endoplazmikretikulumiste pişik olunca zaten ne anlamı kalıyormuş yazık değil mi küçücük çocuğa. Ben bir iki kez sürmesem anında olacak. Bide şu sıcakta 😑
-yenianne- Sinem91 sudocrem kullanıyordum geçirmedi bepantol aldım beş gündür de onu kullanıyorum ama geçirmiyor bir türlü
-yenianne- Gocmen zeytinyağı da sürdüm 🙄 en son altını bezlemek zorunda kalınca bezinin içine bile sürdüm 🤭
ZehraSareMom -yenianne- Geçen hafta bebeğimin o şekilde yanık gibi kabardı derisi doktorumuz hamazinc travazol ve vazelin günde 3 kere sür dedi çok şükür geçti sizinki ne derece bilmiyorum ama bizim bayaaa yayılmıştı kalçasına doğru doktorunuza resim atıp sorun derim.
Urazkom -yenianne- Evimizde çoğu krem mevcut. Sudocrem, Bepanthol, Sebamed, Mustela, baby ne, Nivea,dove. Ama benim tek favorim hametammm