Deletedmom5455451 Nasıl bir başlık yazim olsun karar veremedim merak ettim bayramlar hep eşinizin tarafındamısınız?? Bayram yorumları hep öyle sanki sizde nasıl
sherlock_mom Deletedmom5455451 eşit bizde öğlene kadar eşimin tarafı öğleden sonra kendi annemler ertesi günde tekrar eşimin tarafı
Kadifemsii Deletedmom5455451 bayramda tatile çıkmayı pek tercih etmiyoruz aile ziyaretleri yapıyoruz sormak istediğiniz bu sanırım ilk eşimin ailesine gidiyoruz öğleden sonra da benim aileme gidiyoruz
Aminem Deletedmom5455451 aynı binadayz ilk eşimn ailesine çıkarz sonra annemlere geçerz 2 gnde kndi annenanm eşimin amcaları gezeriz ama bu bayram taşınıyorum hiç bi yere gitmedim yarın anneme gidecem
mrvcr Deletedmom5455451 kafamıza göre. eşimin ailesi şehir dışında bazen gideriz, bazen gitmeyiz. benim ailem burda, eğer burdaysak oraya gideriz. bazen tatile gideriz.
idillinamom Deletedmom5455451 Biz ailelerden farklı sehirdeyiz. İki aileninde bizim yasadigimiz şehirde yazlıkları var. Bayramlarda 2 gün kendi ailemde 2 gün kayinvalidemlere kalıyoruz 😊