Canimkizim Bebegim 4 aylik,40miz ciktigindan beri sirtimda agrilar var ozellikle geceleri emzirmeye uyaniyorum kipirdayamiyorum nefesim kesilecek gibi oluyor cok fena bir agri,emzirmeden oldugunu dusunuyorum ama bilemedim, basina gelen var mi?
Ugggg Canimkizim sırt dahil bütün etlerim eklemlerim damarlarim bile ağrıyor diz kapaklarım bukulmuyor nasıl geçecek bilmiyorum
Minikprenseees Canimkizim sonrasında sol tarafta mide ağrısına benzer bir ağrı da yaşıyor musunuz? Bu sırt ağrısı olunca ben yatamazdım emzirmeden oluyor zannettim bir de sağ omuz ağrısı olur sonuç safra kesemde taş çıktı kapalı ameliyat oldum 45 günlükken şu an çok şükür rahatladım
Canimkizim Minikprenseees Yok oyle hissetmedim hic sag tarafimda , sadece sirtimda gece uyanip yonumu degistiremiyorum agridan
mrymerl Minikprenseees Merhabalar 10 gündür ölüp ölüp diriliyorum safra kesesin de olan tüm belirtiler mevcut deli gibi iki büklüm adip yürütmeyen bir mide Ağrısı sağ kürek kemiği ve sırt ağrısı sağ omuz aşı vurulmuş gibi ağza acı tat gelmesi Sezeryan olalı 23 gün oluyor iki farklı biri araştırma bir devlet üç tane ultrason sayısız kan tahlili verildi temiz safra kesen dendi en son çare ağrılar geçmeyince tomografi istediler emziriyorum diye istemedim hata mı ettim bilmiyorum olsaydı çıkar mıydı ultrasonda ya da kanda artık bebeğime bakamaz hale geldim çıldıracağım sizin nerede belli olmuştu